Zdravim vas, uz som prelustrovala vsetko, ale nenasla som adekvatnu odpoved. Este nikdy som nebola v Bulharsku a tak ma zaujimaju vase nazory. Ktora oblast je posla vas dobra? Rozmyslame nad Primorskom. Chceme last minute na buduci tyzden. Kde by to bolo fajn s rocnym dietatom? Dakujem pekne.
Slnečné 👍
Dakujem za skusenosti. Na Slnecne nechcem, lebo som citala, ze je tam mega vela ludi a toto my moc nechceme a este s dietatom. Neviem sa rozhodnut medzi Nesebar a Primorsko....
@lus83 veľa ľudí je všade ale v Primorsku má skoro každý hotel alebo penzión aj bazén. My sme boli v Plamena Palace ktorí bol síce trochu ďalej od pláže ale vramci vychádzky ráno a večer v pohode. Večer aj cez den velka hlavná ulica stánkov z magnetkami, jedlom, suveníri. Auta tam nechodia len autobusy a to len doobeda a občas poobede. Každý večer diskotéky živé vystúpenia
Primorsko je dobré aj pre deti len straaašne dlhá cesta. Autobusom sme išli 26 hodín. Lietadlom iba 7 hodín aj s cestou z letiska z Burgasu aj na letisko do BA
@lus83 ahoj minulý rok sme boli na zlatých pieskoch bolo to tam fajn ale nevýhoda je že je to tam do kopca ku niektorým hotelom ak nechceš hotel hneď na promenáde čo asi nie keďže máš dieťa tam sme boli keď mala dcérka dva tento rok sme boli na slnečnom a neviem si to vynachváliť krásne pláže čisté more sama rovina veľa detí veľa atrakcií pre deti samé kolotoče všade stánky a keď si ďalej od promenády žiadny hluk ak má vaše dieťa rado to že sa.moze pozerať tak odporúčam slnečné ale že Primorsko je tiež krásne ale ešte som tam nebola tak neviem
Nejaké fotky z lietadla a hotela
Je tam aj tretia pláž na ktorej sme ale neboli nie je tam piesok ale mušličky. Je cca pol hodinu peši. Vedie tam asfaltová cesta.
My sme boli na Slnecnom ani nie s rocnym dietatom vlani a tento rok na tom istom mieste.
Co tu citam tie hluposti o 7 hod. ceste, vela ludoch, no rozum sa mi zastavuje...
Dovolenku sme mali ako vsetko cez nemecku cestovku Der, odlet z Viedne do Burgasu, 10 noci v hoteli a top.
@pallacinka29 ale ja som tých sedem hodín myslela tak že ja cca dve hodiny cesta na letisko o jedenástej sme odlietali z BA a to je asi hodina a pol letia ešte potom asi dve hodiny kým sme prišli do hotela cca o pol štvrtej ráno
@lus83 My sme boli s rodičmi v Bulharsku pred mesiacom v Primorsku. Je to tam v pohode aj more je čisté a veľký kus od pobrežia je plytká voda.