Prosím vie mi niekto poradiť dobrý hotel v Bulharsku kde nie sú len 2-lôžkové izby, ale apartmány poprípade nejaké rodinné izby, aby bola spálna zvlášť?? Dakujem za každú odpoved
@lucien2 Ak nechceš ísť cez cestovku, odporúčam nájsť si niekde kontakt na hotel EFÍR na Slnečnom pobreží, krásny s bazénom, nádherné apartmány asi 100m od mora a promenády, v tichej uličke a neďaleko supermarketu. My sme v ňom boli ubytovaní, ale iba preto ako náhradu, lebo v nami objednanom hoteli sa vyskytli nejaké problémy
A máš záujem len o hotel, alebo aj o apartnám na súkromí? Vedela by som o jednom južne od Burgasu v Černomorci - turistická dedinka, nový, úplne vhodný pre rodinu s detmi, samostatná spálňa, kuchyňa s obývačkou je spojená a má rozkladaci gauč, pohodne pre 4 osoby, aj kuchyňu má plne vybavenú, pračka, balkón, odporúčam....
Prosim vas nejake ubytko pre dve rodiny s detmi s kuchynkou alebo aspon moznostou opekacky pri dome,najlepsie v Sozopole??,uvitame niekoho kto ma skusenosti pripadne kontakt alebo aspon poradi.dakujem Zuzana
ahojte, nejaké tipy na last minuty a články o jednotlivých oblastiach v bulharsku nájdete aj tu: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/bulharsko/
ahojte dovolenkari, ak niekto este hladate apartman v Bulharsku, napiste mi do internej posty 🏊♀️🌊☀️
@lucien2 pozri si Sunset Beach Resort v Pomorí