Dovolenka v Bosne

11. mar 2024

Poradíte zaujímavú oblasť na pár dňovú poznávaciu dovolenku v Bosne?

jenn7
11. mar 2024

Moja dcera ma pochodenu uz celu europu ale z Bosny prisla uplne uchvatena, ze ani vo sne necakala take krasne miesta. Bola len s muzom, ja som videla len fotky😅. Boli v Sarajeve, Mostar a vodopady Kravica. A o ich gastronomi sa jej sniva doteraz😍

autor
11. mar 2024

@jenn7 Mostar som pozerala na fotkách. Vyzerá to tam krásne.
Išla cez nejakú cestovku, alebo len tak sama?

jenn7
11. mar 2024

Dcera ma 14 takze sama by nemohla. Vybrali sa tam s muzom minuly rok cez jesenne prazdniny, ja som nemala dovolenku. Isli autom.

nenne27
13. mar 2024

Boli sme, nie v lete ale v oktobri.bolo skvele pocasie, ale nie na kupanie v mori.my sme tam ale isli kvoli spoznavaniu.mostar super, sarajevo parada, medzugorje ako putnicke miesto.gastronomia paradna, ceny fajn.ubytko sme mali v zatoke, v Neume.cerstve mandarinky natrhane zo stromu...vychody slnka nad morom, nadhera.urcite sa vratime, boli sme kratko

simca06022011
13. mar 2024

my sme boli v lete, lae len cestou z ciernej hory sme stali jednu noc v Sarajeve... a podla mna je tam uzasne aj ked som si vela neuzila. Zvysok sme v podstate cestou videli len z auta, priroda krasna, isli sme cez oblast "kempovaciu" s kopu raftingovych campov a chat, priroda uzasna. Ak by bol niekto adrenalinovo ladeni, iste sa tam vyblazni. Pol dna sme sa tmolili iba okolo hotela v sarajeve, na hadam 3 uliciach, dali klasicku kavu z dzezvy a lokum a bureky... 😢Inak nocny zivot taky ze dovi.. este pred polnocou otvorene tie obchdoy tam, vsade ludia...cize sme prisli o 22hej, este sme sa potmolili vonku, a potom rano... ma to tam taku inu atmosferu.

My sa na jadran vratime urcite v lete zase, ja som kvoli tomu minuly tyzden zacala vypekat bureky a kadeco... :D snivame od leta. Planujem ten mostar pozriet
Co sa tyka "zabezpecenia", isli sme autom, ubytko booking.

autor
13. mar 2024

@nenne27
@simca06022011 to znie super. 🙂
Chceli by sme spoznávali výlet, tak aby sme sa neuprazili na slnku s deťmi, čiže asi mimo leta.
Ten booking ubytka ste ako dopredu robili?

autor
13. mar 2024

@jenn7
@nenne27
@simca06022011
Cez čo ste si objednávali ubytovanie?

simca06022011
13. mar 2024

cez booking rano a vecer sme spali tam, tam zadas datumy kedy potrebujes ubytko a napise ti dostupne, cize kludne aj hodinu pred ubytovanim si vies nieco zajednat. riziko na poslednu chvilu je v tom, ze nemusi byt taky vyber.. ale my chodime na spontanne vylety :D

nenne27
13. mar 2024

Booking

nenne27
13. mar 2024

Otvoris si booking a zadavas datumy pocet posteli atd...zadas kartu a bud platis kartou alebo priamo ubytovatelovi tam.neboj, je to jednoduche, bude ta to viest

autor
15. mar 2024

@simca06022011
@nenne27
@nenne27
Vďaka. Myslela som si, že tým myslíte všeobecné zabookovanie, rezerváciu ubytovania. Až potom som porozumela, že je to priamo stránka.com

autor
17. jún 2024

Viete mi prosím ešte poradiť, ktorým cestám sa vyhnúť?
@nenne27
@simca06022011
@jenn7
Ak ste šli autom. Alebo ak viete či sa dá ísť vlakom, lietadlom niekde zo Slovenska tam priamo?

simca06022011
17. jún 2024

Nemám prehlad o tom. Verejnú dopravu vôbec a cesty sa mi zdali ok.

jenn7
17. jún 2024

Ja som nebola pritomna, bola len dcera s muzom, hotel si nasli na booking a cesty tiez neporadim. Moj muz trafi vsade so zavretymi ocami, on uz asi ani nevnima kadial ide.

jenn7
17. jún 2024

Z Viedne sa lieta do Sarajeva ale len Austrian za sialene ceny. Takze tudy cesta nevede. Flixbus z BA chodi do Sarajeva. Vsetky tieto info najdes na nete. Treba sa len pozriet.