Poradíte zaujímavú oblasť na pár dňovú poznávaciu dovolenku v Bosne?
@jenn7 Mostar som pozerala na fotkách. Vyzerá to tam krásne.
Išla cez nejakú cestovku, alebo len tak sama?
Dcera ma 14 takze sama by nemohla. Vybrali sa tam s muzom minuly rok cez jesenne prazdniny, ja som nemala dovolenku. Isli autom.
Boli sme, nie v lete ale v oktobri.bolo skvele pocasie, ale nie na kupanie v mori.my sme tam ale isli kvoli spoznavaniu.mostar super, sarajevo parada, medzugorje ako putnicke miesto.gastronomia paradna, ceny fajn.ubytko sme mali v zatoke, v Neume.cerstve mandarinky natrhane zo stromu...vychody slnka nad morom, nadhera.urcite sa vratime, boli sme kratko
my sme boli v lete, lae len cestou z ciernej hory sme stali jednu noc v Sarajeve... a podla mna je tam uzasne aj ked som si vela neuzila. Zvysok sme v podstate cestou videli len z auta, priroda krasna, isli sme cez oblast "kempovaciu" s kopu raftingovych campov a chat, priroda uzasna. Ak by bol niekto adrenalinovo ladeni, iste sa tam vyblazni. Pol dna sme sa tmolili iba okolo hotela v sarajeve, na hadam 3 uliciach, dali klasicku kavu z dzezvy a lokum a bureky... 😢Inak nocny zivot taky ze dovi.. este pred polnocou otvorene tie obchdoy tam, vsade ludia...cize sme prisli o 22hej, este sme sa potmolili vonku, a potom rano... ma to tam taku inu atmosferu.
My sa na jadran vratime urcite v lete zase, ja som kvoli tomu minuly tyzden zacala vypekat bureky a kadeco... :D snivame od leta. Planujem ten mostar pozriet
Co sa tyka "zabezpecenia", isli sme autom, ubytko booking.
@nenne27
@simca06022011 to znie super. 🙂
Chceli by sme spoznávali výlet, tak aby sme sa neuprazili na slnku s deťmi, čiže asi mimo leta.
Ten booking ubytka ste ako dopredu robili?
@jenn7
@nenne27
@simca06022011
Cez čo ste si objednávali ubytovanie?
cez booking rano a vecer sme spali tam, tam zadas datumy kedy potrebujes ubytko a napise ti dostupne, cize kludne aj hodinu pred ubytovanim si vies nieco zajednat. riziko na poslednu chvilu je v tom, ze nemusi byt taky vyber.. ale my chodime na spontanne vylety :D
Booking
Otvoris si booking a zadavas datumy pocet posteli atd...zadas kartu a bud platis kartou alebo priamo ubytovatelovi tam.neboj, je to jednoduche, bude ta to viest
@simca06022011
@nenne27
@nenne27
Vďaka. Myslela som si, že tým myslíte všeobecné zabookovanie, rezerváciu ubytovania. Až potom som porozumela, že je to priamo stránka.com
Viete mi prosím ešte poradiť, ktorým cestám sa vyhnúť?
@nenne27
@simca06022011
@jenn7
Ak ste šli autom. Alebo ak viete či sa dá ísť vlakom, lietadlom niekde zo Slovenska tam priamo?
Nemám prehlad o tom. Verejnú dopravu vôbec a cesty sa mi zdali ok.
Ja som nebola pritomna, bola len dcera s muzom, hotel si nasli na booking a cesty tiez neporadim. Moj muz trafi vsade so zavretymi ocami, on uz asi ani nevnima kadial ide.
Z Viedne sa lieta do Sarajeva ale len Austrian za sialene ceny. Takze tudy cesta nevede. Flixbus z BA chodi do Sarajeva. Vsetky tieto info najdes na nete. Treba sa len pozriet.
Moja dcera ma pochodenu uz celu europu ale z Bosny prisla uplne uchvatena, ze ani vo sne necakala take krasne miesta. Bola len s muzom, ja som videla len fotky😅. Boli v Sarajeve, Mostar a vodopady Kravica. A o ich gastronomi sa jej sniva doteraz😍