Ahojte zvazujem dovolenku taku poriadnu s detmi 5r a 10r. Plan je 6-8tyz cestovania a spoznavania novych miest. Sme dost akcna rodinka, iba sa nevieme rozhodnut vietnam / sri lanka alebo bali... Viem ze tam uz 2x asi nepojdem takto tak by som rada vybrala nieco co stoji ozaj za to. Vie mi niekto poradit?
Vdaka
Ahoj. Za 8 týždňov stíhate v pohode aj nejakú kombináciu krajín. Srí Lanka je na take obdobie dosť malý ostrov podľa mna. Vietnam je super, len neviem či zaujme deti. Pre rodinu by som asi odporucala z uvedeného to Bali.
Za 6-8 tyzdnov stihnete vsetko ked to dobre naplanujete.
Do azie chodime casto. Zaklad su letenky: naj ceny su do Thajska Bangok. Odtial uz nizkonakladovkami smer kam chcete ist len to tak planovat aby vam potom z bodu kde ste nemuseli ste sa vraciat napr do bangkoku- zbytocny cas a 1 letenka. Ale organizacia 6-8 tyzdnov bude narocna na cas ktory tomu budete musiet doma venovat. Ale stoji to zato. Aktualne sme na Philipinach a je tu pekne 32°...😀
Treba precitat cestopisy a vybrat si co sa vam paci najviac. A nebojte pojdete aj znova. Ked by ste si zratali kolko date za dovolenku na Slovensku napr 2 tyzdne cez leto alebo nejake turecko... Tak radsej pojdem smer azia. Ale treba uz povedat ze po korone aj azia dost zdrazela.
Ale stale je to super. Napr toto je zaujimava letenka aj cena:
Ja by som si zvolila Vietnam, je to krásna krajina.