Ahojte, išli by ste do Albánska na dovolenku v lete? Konkrétne buď do Tirani alebo do Dreču (Durres). Neviem aká je v Albánsku situácia, čo sa týka povodní alebo nejakých iných katastrof. Čo som zisťovala na nete, tak zvyknú byť požiare v lete. Ak tam niekto chodíte na dovolenky, je to tam bezpečné? Ďakujem vám, za vaše skúsenosti alebo komenty 🙂
@lenka3454 ďakujem 😁 za ubytko a letenky by sme zaplatili do 400€ dvaja dospelý, tak za to sa pýtam, lebo je to celkom malá suma na dovolenku 😀 samozrejme nerátam výdaje mimo tú sumu
Keby mam ísť ešte do albanska tak len ksamil tam je to krajšie aj more je krásne 😀... tak to mate dobru cenu 400eur , ja som išla cez cestovku all inclusive 1100 eur osoba a pomimo sa minulo ďalších 600 eur 😅
@lenka3454 super, vyskúšam pozrieť. Ano za mňa dobrá cena. Fuuu to je dosť na Albánsko si myslím 😄
Boli sme tento rok a zatial najlepsia dovolenka. Svokrovci a aj kamarati tam chodia uz roky
A cestou domov v lietadle co sa ľudia bavili tak viac ako polka ľudí povedala ze viac by tam už nešla 😅
Ale skúste možno sa vám bude páčiť🙂 myslím ze to je lepšie ako chorvátsko
@ivik4 no super, to rada počujem 😄
@lenka3454 sranda 😂 ste vychytali potom 😅
Boli sme na prelome júna a júla, trip naprieč albánskom. Skvela dovolenka, turisticky najvychytenejši drač sme úplne vynechali a tak sme boli mega nadšení. Napriek mnohym negatívnym recenziam Albánsko odporucam a my sa tam niekedy plánujeme vrátiť - my sme ale rátali s tým, že nejdeme na bali alebo čo 😀 a nesli sme cez cestovku, ale na vlastnú past a tam sme si prenajali auto. vratili sme sa začiatkom júla a myslím, že dva týždne na to začali tie veľké požiare. Už koncom júna tam bolo takmer 40 stupnov.
@gaborka28 my by sme išli na začiatku júna, ak by sme teda išli. A auto vás koľko vyšlo? Tak to ste dobre obišli s tými požiarmi
@lenka3454 ale nejak som letisko vyčítala iba že letisko Tirana, tak asi z tadiaľ ste išli do Duressu, alebo sa mýlim? 😁
Hej odtial sa ide do Durres
@ivik4 no výborne, ďakujem
Ďakujem vám baby ❤️
V Durres sme boli už 2x, všetko v poriadku, bolo super...pomer cena vs kvalita 👍
Fuu, úplne si nepamätám, ale zda sa mi, že okolo 150 eur aj s plným poistením plus asi 70 eur tankovanie. Ale prešli sme Albánsko od severu na juh a naspat
My sme boli tento rok. Hotel bol krasny, more tiez. Boli sme pri Vlore. Co sa tyka ale sluzieb mimo hotela a dopravnej situacie tak katastrofa. Ja som rada, ze sme boli a videli sme to. Ale nabuduce skusime zse nieco ine 😅
Krajsie more je na juhu, kde je uz Ionske more, bola som, tusim sa to volalo Dhermi? Sluzby otrasne, ale bolo to pred 8 rokmi, urcite sa to zmenilo. Segra bola s muzom t.r. 2 tyzdne autom, precestovali celu krajinu, hore, more, boli nadseni, ale oni su dobrodruhovia.
*hory
Co sa tyka tych poziarov.. to riziko je vsade. Vlani boli na Rhodose a napriek tomu sme tam boli a netykalo sa nas to, boli sme v inej lokalite.
Ďakujem vám 🥰 ale viete čo je sranda, že all inclusive som našla asi iba tri hotely, tam to asi nie je až tak zavedené však? 😅 Bola som prekvapená že iba 3 hotely z toľko hotelov
Boli sme minulý rok v durres, je to tam úplne bezpečne Albánci sú strašne milý ľudia aspoň teda v rezorte boli ,mimo rezortu sama špina bordel, more ale bolo nič moc špinavé a pol dovolenky boli veľké vlny, to sme boli koncom júla. A za sumu co sme tam minuli si viem predstaviť aj lepšiu dovolenku 😁