Dovolenka v Albánsku

7miriam77
23. okt 2024

Ahojky, prosím vás, boli ste niekto v Albánsku tento rok s odletom z BA alebo KE? Zaujímala by ma cestovná kancelária,ktorá tieto zájazdy robí,lebo mne vyhľadáva všetko len odlety z Viedne. Viem, ešte je len október 😅, no ja vždy rezervujem dovolenku First minute v januári, no chcela by som to teraz zmaknut v decembri,kvôli vyššej DPH. Ďakujem, budem aj rada, ak mi napíšete či ste boli spokojné. Ségra tam chodí už tretí rok a pochvaľuje. Pekný deň všetkým 🍀

aniele
23. okt 2024

Ja som bola cez ČEDOK, v septembri.

rurutiax
23. okt 2024

My sme išli v auguste z BA. Kancelária Čedok. Boli sme tam prvýkrát, ale už by som tam znova nešla. Nehovorím, že to bola zlá dovolenka, ale sú aj lepšie destinácie.

ivik4
23. okt 2024

My cez Kartago,odlet z BA
Za nas najlepsia dovolenka zatial

7miriam77
autor
23. okt 2024

@aniele
@rurutiax
@ivik4 ďakujem,a na koľko ste boli? Mne to všetko vyskakuje len na 8 dní,7 nocí, no ja by som chcela 11 aspoň, no také mi vôbec neukazuje☺️

ivik4
23. okt 2024

@7miriam77 my na 8 dni lebo ja sa nudim na jednom mieste uz po 4roch dnoch 😃

7miriam77
autor
23. okt 2024

@ivik4 veď áno, no my vždy robíme aspoň 3 výlety a tých 7 dní neskutočne rýchlo ujde. Osvedčilo sa nám, že 12 dní je pre nás super a odchádzame spokojní

rurutiax
23. okt 2024

@7miriam77 tiež 8 dní, 7 nocí. Ja som chcela ísť už na 4. deň domov😂

la_dolce_vita
23. okt 2024

Bola som pred 8 rokmi a ta uroven bola velmi slaba, na ranajkach prazdne pulty.. uz sa to zlepsilo? More bolo krasne, ale vtedy sa za tu cenu dalo AL na greckych ostrovoch. Za mna velke sklamanie, ale mozno sa niekam posunuli?

ivik4
23. okt 2024

@la_dolce_vita u nas boli pulty take ze jak keby kamion vysypali, vkuse plno a kuchari stale robili . Ale je pravda ze sme vybrali najlepsi hotel na promenade ,takze v inych netusim

7miriam77
autor
23. okt 2024

@la_dolce_vita ségra vyskúšali viac hotelov a na nedostatok jedla sa nesťažovala. Za posledné roky sa tam dosť hotelov vystavalo, a snažia sa. No bohvie dokedy 😃

alkoholik
23. okt 2024

Letenku kupite za 30€ z vienna do Tirany. Ubytko kupite na bookingu. A mozete ist na kolko chcete.

la_dolce_vita
23. okt 2024

@7miriam77 moja segra tiez boli t.r. 2 tyzdne, ale autom, chodili vela aj do hor a precestovali celu krajinu, boli velmi nadseni..

nicicka
23. okt 2024

Ja som pokukovala ubytko keďže letenky sa teraz dajú kúpiť za 200 e pre 2+2 v auguste. No mi dekel odpalilo z tých cien na bo...ngu a úroveň tak 3*. Takže zatiaľ za mňa nie...