Ahojte, kamoška ma nahovára na dovolenku v Albánsku. My tri deti, oni dve. Ceny sú také "priaznivé" našej peňaženke. Aj ten hotel vyzerá luxusne 😁🙂 ale neviem tá krajina...nechcem byť predpojata...tak reku napíšem či niekto má skúsenosť.
Ďakujem
Boli sme minulý rok, v Tirane, Drači, Shkodre, Valbone a Thete a super. Veľmi milí a pohostinní ľudia, krásna príroda, dobré ceny, chutné jedlo.
Ja som síce nebola, ale známi chodia a hovoria ze u nich sa ten turizmus ešte len rozbieha. Preto je tam skoro všetko nové a domáci sa veľmi snažia byť mili
Ahoj, boli sme, ideme aj tento rok, super bolo, niet sa čoho obávať...
Nebola som ale neváhala by som, keby môžme tohto roku volím Albánsko aj s dieťaťom samozrejme
Našla som Ujvara hotel...Golem...tak to riskneme 🙂😁 ďakujem za rady a dobré tipy 😁👍
My ideme v júni...prvý krát
Čiernu horu mame prechodenu ideme skúsiť albansko
@ingridv ahoj práve sme sa vrátili
Kľudne sá pytaj co ta zaujíma
My sme v tirane ani neboli nakoniec sme šli autom po svojej osi cesta síce dlhá ale stala zato dokonca aj toho obavanwho Srbska hraníc sme nečakali dlho
Albansko je prekrásna krajina má hory ako My a plaze si dovolím najkrajšie čo sim videla
My sme boli hore na severe tam je čierny piesok a pláž eno nuno slnečník lehátka 5 eur cena čistá pláž bolo vidno ze sa starajú...platí sa aj eurami takže mi sme ani leky nezamienali hovoria hlavne tí mladí anglicky takže ani reč nebola problém...kľudne sa pytaj
@andreasko Mohla by som sa opytať, akú pláž by ste nám odporučili? Byvanie v hoteli alebo apartmáne? Ďakujem
Moja sestra bola s mužom a synom minulý rok v Albánsku, veľmi si pochvaľovala. Ona žije v Taliansku a išli cez taliansku cestovku