Dovolenka Turecko Trendy Lara , ten kto bol a vie porovnať, prosím poraďte.Ďakujem.

heluska0601
21. nov 2019

Bol niekto z Vás v Trendy Lare a aj inych hoteloch v Turecku? Viete mi prosim poradit ako je to zo sluzbami a celkovo s hotelom?Máte aj lepší hotel z vlastnych skusenosti? Dakujem za kaxdu odpoved.

iwanna
21. nov 2019

ahoj, my sme boli tento rok v Trendy Lara. Hotel ako taký nebol zlý. Patril k menším hotelom, ale kedže sme boli v Turecku aj v inom hoteli, už by sme tam nešli.. Je to snád posledný hotel na pláži Lara. Daleko bolo do mesta..Tým, že na pláž sa tam chodí lodkou cez rieku, boli sme uplne odrezaní od ostatných pláží, nedalo sa poprechádzať. lebo na druhú stranu už bola len akokeby osada. Tým, že na pláž chodilo málo ludí, lehátka pri bazéne boli uzkoprofilový tovar. Akože choré, ale ked sme chceli lehátka pokope 4 vedla seba, chodila som o 5ráno obsadzovať. Boli tam štyri bazény, všetky s rovnakou hlbkou 140 cm a deti tam nedočiahli. v detskom bazeniku, kde bola taká hracia veža, bola studená voda. Menší výber jedla. Mali sme možnosť byť na Lara pláži ešte v hoteli Adalya Elite Lara a teda komfort aj služby lepšie

heluska0601
autor
21. nov 2019

@iwanna dakujem krasne za odpoved.Super presne toto som chcela pocut.....dakujem

tamipa
25. aug 2022

@iwanna ahoj, na pláži bol prosím bar/reštika/toaletu?

iwanna
26. aug 2022

@tamipa prepáč, ja si ani neviem spomenúť. Na pláži sme trávili velmi málo času. Tam sme sa len previezli lodkou, zapávali v mori a šli naspäť s bazénom. Myslím, že niečo malé ano, Ale asi len chladnička s vodou a nejakými nápojmi. Bar ani reštika nie.

tamipa
27. aug 2022

@iwanna oki ďakujem, zvolíme iný hotel