Dovolenka - Turecko na prelome septembra/októbra

majus2323
2. jún 2024

Ahojte, chystáme sa na dovolenku do Turecka na konci septembra a obávam sa že už bude trošku zima. Neholdujeme úpekom ale zase nechceme sa triasť pri kúpaní v mori... Máte niekto skúsenosti z posledných rokov ako bolo v Turecku na začiatku októbra ? Moc ďakujem za reakcie 🙂

zdenka11081983
2. jún 2024

@majus2323 nám pršalo. Dva dni cely den. Vecer uz bolo chladnesie. Nešla by som tak už. Aj celkovo bolo to tam už o ničom, malo ludi. Ale zas niekomu to vyhovuje. My mame radi teplo, ruch, veľa ľudí 🙂

eliska13
2. jún 2024

@majus2323 my chodíme polovica septembra ani spať bez klímy sa nedalo

pe_mi
2. jún 2024

@majus2323 mne napr na týchto "neskoršich" dovolenkách vadí, že slnko skôr zapadá .
Chceli by sme s manželom,okt/nov Dubaj,ešte sme neboli takto neskôr dovolenkovať.
📌Kam zvyknete ženy chodiť takto neskôr.rada si nechám poradiť

elenajezova
2. jún 2024

@pe_mi ja idem do Dubaja od 30.9 do 4.10. Som zvedavá.

pe_mi
2. jún 2024

@elenajezova tak možno,keď nezabudneš ,môžeš nám posunúť info. Peknú dovolenku želám 👊🏊

elenajezova
2. jún 2024

@pe_mi ďakujem. Napíšem. Je to poznávací zájazd. Ale aj kúpanie v mori. Tak sa teším.

princess59
2. jún 2024

@majus2323 minulý rok sme tak boli a ideme aj tento, cez deň 30° a viac, v noci okolo 22-25, večer sme nenosili vôbec dlhé veci, bolo dobre. V hotely bolo najskôr pomenej ľudí ale potom sa dosť naplnil. Za mňa super teplo bolo ale nie brutálne, more super vyhriate....

oliverceky
3. jún 2024

@pe_mi Dubaj je ideál v októbri/ novembri

julia_romeo
3. jún 2024

urcite zima nebude, je to tam este poriadne peklo. Ja chodievam do Turecka koncom oktobra a cez den je v pohode 35 stupnov. Vyhody to ma najma vecer, pretoze sa da normalne dychat (obcas treba neskor vecer tenky svetrik). Urcite sa toho neboj v septembri ani v oktobri a chod do toho..