Prosim poradte paradnu dovolenku pre dve super deti 4 a 7 rokov v Turecku alebo Grecku .... bazeny, tibogany, zabava pre deti, plus moznost nejakeho vyletu .... ktory hotel? Nieco blizko.mora ....dakujem
My sme sa rozhodli pre severny Cyprus. Na juznom nebolo velmi na vyber co sa tyka toboganov…. Vybrali sme hotel Limak. Raj pre deti zevraj. Tak uvidime
Turecko - Alba resort, Club Calimera Serra Palace
Hlavne je dolezite napisat, aky mas asi predpokladany rozpocet na tu dovolenku.
ak tobogany tak jednoznacne turecko (na cypre som nebola, co sa tyka mora, to moze byt este lepsie ako Turecko ) . Nam sa v turecku velmi pacilo. Deti boli nadsene vsetkym... na toto sa grecko vacsinou nechyta... ale musim povedat ze Grecko mame tiez radi, vlani sme boli 2 tyzdne na Krete, rok predtym Thassos, len teda tam necakaj tobogany.. je to dost limitovane
@katkaseiner prosím ťa, v akom hoteli ste boli na Kréte?
" bazeny, tibogany, zabava pre deti,"
Nikam sa netrep k moru a zostan pri bazene niekde na slovensku...naco ti je s takouto poziadavkou dovolenka pri mori?
@number19 Pre mňa je more základ, ale rada to prestriedam aj s bazénom a zveziem sa aj na tobogáne. Nebudem celý čas striedať iba more a lehátko na pláži... Bola by to nuda aj pre mňa, nieto ešte pre dieťa. A nejaké tie hotelové športové aktivity popri tom sú tiež príjemným spestrením, rovnako ako večerný program.
@tanyan Je to vec nazoru samozrejme.
Ja travim pri mori kazdy rok 2 mesiace a nikdy ma nenapadlo (a celu moju rodinu) prestriedavat more s bazenom. Bazen si davame mimo leta dostatocne v roznych spa strediskach u nas doma. Ak prestriedavame, tak rozne plaze v danej lokalite (a aj dalej od nej), bazen nikdy.
Ak je prilezitost ist k moru, je rozumne si ho dostatocne uzit (aj zo zdravotnych dovodov) a viest tymto smerom aj deti.
Bazeny mas vsade, more nie.
@maja16 my sme neboli v hoteli, u domácich v apartmáne - v dedinke Roumeli
Tak ked chces aj aj, tak daj Cyprus🙂,mozes ist na grecku cast a aj na turecku🙂), ten je super...