Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?
@sissy27 My tento rok kvoli malej more asi neplanujeme, lebo v lete bude mat len pol roka ale narok by sme chceli ist k moru, tento rok ostaneme na Slovensku. Ale rada by som isla do Turecka , nasi tam uz boli asi 5x a vzdy sa im pacilo ... aj v Tunisku. 🙂
Ja v Turecku zijem a este sa mi nestalo zeby ma tu nieco ohrozovalo...sice sa obcas nieco udeje ...ratajte ze Turecko ma vyse 70 mil.obyvatelstva a je obrovske takze sa stale nieco udeje...inac je krajina v celku pokojna ...netreba sa bat
@miroslavab13 a myslíš že je pravdepodobnosť že sa to stane na tom istom mieste? My tiež uvažujeme nad dovolenkou v Turecku ale tohto sa nebojím. Chcela by som tam veľmi ísť lebo som počula samé dobré recenzie na túto destináciu
V Turecku som bola v min. a predminulom roku. Nikdy viac už nikde, len tam. Raj na zemi. Ale nie za každú cenu. Akceptujem vaše názory, ale ja mám iný a práve preto ostanem doma. ☹
Je to na každom človeku, my sa riadime aj tým, aký stupeň ohrozenia je v danej krajine.
Turecko, Egypt, Tunisko, Thajsko - 2. stupeň ohrozenia (v turecku niekde na juhovychode a na hraniciach so syriou a vo velkych mestach)
Francúzsko a Taliansko - 1. stupeň ohrozenia.
My ideme uz v sobotu.....tiez mi trochu lepi......dufam,ze sa vratime
to Francúzsko by mali prehodnotiť,lebo 1.st. ohrozenia,neviem,neviem,hlavne v spojení s majstrovstvami a dnes ešte táto správa o streľbe na český autobus,hoci to mohol byť nejaký magor,nie terorista,ale asi ani cesta autobusom nie je bez rizika, už nikde nie je bezpečne 😖 http://svet.sme.sk/c/20182368/na-cesky-autobus-...
@macusikzv príde mi to choré, prepáč...ísť na dovolenku so strachom...ak sa mám báť a rozmýšľať v zmysle, snáď sa vrátim, tak radšej nikam nejdem...alebo sa neulakomím na nízku cenu a vyberiem si miesto , kde je to "bezpečné".... resp. myslím si o tom mieste, že je bezpečné.....
máš pravdu, bezpečné, nebezpečné.... je to relatívne... záleží na vnútornom pocite, buď chceš niekam ísť alebo nie... 🙂 ...
Idete niekto od pondelka 27juna do Side hotel Sultan of dreams alebo len cestujete z Viedne?
My odlietame 25.Jula do Side hotel Alegria ide nás 9😁,bol už niekto v tomto hoteli?
teraz v stredu 22juna do Turkey/Lara, ešte nemame pokyny ale som volala priamo do CK a že 19.40h :0( skoro ma šlak tLetimešlakDieťatil, to je parádaDieťatom pricestovať o polnoci do hotela...
@belaanabela cez aku ideteCk? na kolko dni?
@popova zvolili sme Hydrotour a dali sme to na 8dní/7noci lebo manželovi blokli v juli dovolenku
@belaanabela Aký hotel?
Ten novy min.mesiac ho otvárali,Adelya Elite Lara tak nieako mne sa tie názvy už pletu,vyberali sme hotel pre malú nie pre seba.
Ahojte. V piatok sme sa vratili z Turecka a bolo uplne super. Ziadne nepokoje neboli. Aj na letisku vsetko prebiehalo tak ako vždy. Boli sme v hoteli Miracle resort a vrelo odporúčam. Máme 3 deti (8,6,2) a každý z nich si to tam užil. Boli sme v Turecku uz 5 krát ale tento hotel mal najlepšie detské bazény aké sme mali.
Ahojte, práve sme v Turecku, Side, časť Titreyengol, hotel Diamond Prémium. Sme v TR 7-krat, máme tu dve deti 10 a 2 roky, všetko je tu pokojne, ľudi zatiaľ malo, nakoľko nie je ešte top sezona,citit,ze Rusi budú chýbať, ale zas výhodnejšie sa dá nakupovať. Takže žiadny strach a hor sa do Turecka s prázdnymi kuframi 🙂
prezijete let, a odpalia ta na letisku
Odpáliť ta môžu aj v BA!
hm, tak na 0,1 promile
Kto sa bojí nech sedí doma na riti..
by som chcel vidiet ten tvoj nazor keby ti pred ocami odpalilo napriklad manzela ,a doma nikto nesedi
@miroslavab13 ak sa bojíš, seď doma... ak nie, tak cestuj a užívaj si... zaujímavé, ako sa všetci boja turecka, egypta a podobne, ale na paríž, belgicko, madrid, nórsko, londýn a ďalšie mestá a krajiny sa veľmi rýchlo zabudlo a ľudia tam spokojne cestujú, žijú a pracujú... o usa ani nehovorím - každú chvíľu sa tam niečo zomelie, ale nikto sa nebojí tam ísť...
Ak rodinné okolnosti dovolia, tak nebudem mať problém vycestovať kamkoľvek 🙂 destináciu vyberám viac menej vždy na poslednú chvíľu, vlani to bol 2x egypt a bolo top 😉