Zdravim, tie čo zvyknete trochu viac cestovať, viete mi prosím poradiť ako na dovolenku do Thajska? Určitě chcem na vlastnú päsť. Kde nájsť letenky aby neboli predražené a zároveň aby ten len bol pohodlný? Potrebujem nejaké dokumenty? Ktorá lokalita je podľa vás najkrajšia plus nejaké tipy na ubytko? Nič extra luxusné mi netreba, stačí keď tam bude čisto a dobre jedlo. Zároveň nejaké tipy na výlety by ma zaujímali. Plus ešte koľko sa asi tak připravit že to bude stát? Myslíte že letenka plus ubytovanie je možné do 1000€ na osobu? Alebo sú moje predstavy úplne mimo? Ďakujem všetkým za odpovede.
Najprv si vyskúšaj na vlastnú päsť Európu.
@maranco cestovať po Európe na vlastnú päsť je v čom iné ako cestovať po Slovensku? Zatiaľ teda stačilo poistenie, kiwi a booking a všetko bolo tak ako som chcela.
Letenky do Bangkoku z Viedne zacinaju na 540 eur, jedlo stoji ako u nas, na ulici menej. Busy su lacne. Air asia stoji okolo 100 eur Bangkok-Phuket a pod. Ubytko na booking.com. A trasu kam a co vidiet, si vyber podla nejakeho odporucania v cestopisoch. Ceny byvania su od 10 eur za jednoduchu cistu izbu po bezne hotely s ranajkami, ze to prestriedate.
ano, da sa zmestit do 1000 eur na osobu na 2 tyzdne. 2x540 eur letenky, noclah pre dvoch od 140 eur, jedlo, tripy na ostrovy,...
https://www.google.com/travel/flights/search?tf...
@liljana ďakujem za stručný prehľad. Tie letenky sú spiatočné asi teda keďže sa dá zmestiť do 1000 že? :D
ano, letenky vzdy spiatocne, nejako musis prist aj domov. 🙂 Idealne je naplanovat si vylet podla pocasia tam (mimo obdobia dazdov,... a podla casu, ked je letenka najlacnejsia)
Pred 6 rokmi ano, dnes nie. Len letenka by kde dost vysoku sumu. Ako vtedy sme Thajsko dali za super cenu, teraz sme chceli zase a fuha dost ze drahe