Dovolenka Thajsko

11. jan 2023

Zdravim, tie čo zvyknete trochu viac cestovať, viete mi prosím poradiť ako na dovolenku do Thajska? Určitě chcem na vlastnú päsť. Kde nájsť letenky aby neboli predražené a zároveň aby ten len bol pohodlný? Potrebujem nejaké dokumenty? Ktorá lokalita je podľa vás najkrajšia plus nejaké tipy na ubytko? Nič extra luxusné mi netreba, stačí keď tam bude čisto a dobre jedlo. Zároveň nejaké tipy na výlety by ma zaujímali. Plus ešte koľko sa asi tak připravit že to bude stát? Myslíte že letenka plus ubytovanie je možné do 1000€ na osobu? Alebo sú moje predstavy úplne mimo? Ďakujem všetkým za odpovede.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maranco
11. jan 2023

Najprv si vyskúšaj na vlastnú päsť Európu.

autor
11. jan 2023

@maranco cestovať po Európe na vlastnú päsť je v čom iné ako cestovať po Slovensku? Zatiaľ teda stačilo poistenie, kiwi a booking a všetko bolo tak ako som chcela.

liljana
11. jan 2023

Letenky do Bangkoku z Viedne zacinaju na 540 eur, jedlo stoji ako u nas, na ulici menej. Busy su lacne. Air asia stoji okolo 100 eur Bangkok-Phuket a pod. Ubytko na booking.com. A trasu kam a co vidiet, si vyber podla nejakeho odporucania v cestopisoch. Ceny byvania su od 10 eur za jednoduchu cistu izbu po bezne hotely s ranajkami, ze to prestriedate.
ano, da sa zmestit do 1000 eur na osobu na 2 tyzdne. 2x540 eur letenky, noclah pre dvoch od 140 eur, jedlo, tripy na ostrovy,...
https://www.google.com/travel/flights/search?tf...

autor
11. jan 2023

@liljana ďakujem za stručný prehľad. Tie letenky sú spiatočné asi teda keďže sa dá zmestiť do 1000 že? :D

liljana
11. jan 2023

ano, letenky vzdy spiatocne, nejako musis prist aj domov. 🙂 Idealne je naplanovat si vylet podla pocasia tam (mimo obdobia dazdov,... a podla casu, ked je letenka najlacnejsia)

kiki68
11. jan 2023

Pred 6 rokmi ano, dnes nie. Len letenka by kde dost vysoku sumu. Ako vtedy sme Thajsko dali za super cenu, teraz sme chceli zase a fuha dost ze drahe