Chceli by sme spoznať aj kúsok juhu na strednom Slovensku. Boli ste tam, ako sa vám páčilo ? Niekedy minulý rok to tu spomenula jedna žienka, vtedy som aj našla ako typ ubytovanie v nejakom hoteli, ale teraz ho neviem nájsť, vyhadzuje mi iba úplne niečo iné. Pamätám si že to bolo veľmi blízko, boli tam aj priestory pre nejaké školenia či malé kongresy, kapacitne asi 50 - 100 ľudí, teraz je najbližšie cez 15 km a niečo úplne iné.
Potrebujem pre skupinu asi 20-30 ľudí. Ďakujem.
@cacianka Teply vrch, hmm, chodievala som tam v lete, ale ubytovanie sme tam nemali. Už som tam niekoľko rokov nebola, takže neviem, ako to tam vyzerá v súčasnosti. Sú tam dva vchody, z jednej na Drienku je to, čo si spomínala, z druhej je jeden tobogan, pár bufetov, a taká ubytovacia jednotka, taká čudná, ani to neviem opísať. Voda je teplá, najteplejsia na Slovensku.
Na Teplom Vrchu zariadenie zrusili, pokial viem. na kurinci neviem, ci je nejake ubytko pre tak vela ludi naraz. Ale ja by som volila Kurinec urcite.
@rheuska @limoncino @adeli79 - dievčatá ďakujem za rady a postrehy.
jedna žienka si tu asi v r. 2014 niekde na MK pochvaľovala, že to bolo veľmi fajn, vtedy som si pozerala ubytko a našla som niečo veľmi dobré, kolegovci vybavili skôr ako ja Slovenský raj, tak som to neriešila, teraz však ani za svet som to nevypátrala.
sme zo Záhoria a BA, tak už nechceme ísť ďalej a chceme pozrieť aj tento juh.
v lete 2015 bola nádrž vypustená a teraz tam bude asi čistejšia voda.
stránku Ormetu som si pozerala, rôzne fotky tohto okolia vyzerajú pekne, ale aká je skutočnosť ???
Nechcem tam niečo vybavovať pre toľko ľudí a na mieste budeme sklamaní, ja budem naserinkaná a strápnená. mne je to ďaleko tam odbehnúť a preveriť. majte sa pekne
ja nie som katolíčka 😎 😀 😉 naša banda chce ísť aspoň 100 km od domu a nie na drahé miesta 😀
Kurinec je kompletne vynovený...je tam jeden väčší hotel tuším sa vola zelena žaba. Su tam termalne bazeny a jeden je so studenou vodou..jazero je v pohode len kupanie je na vlastnu zodpovednosť...a co sa tyka romov tak tí su všade aj na kupaliskach 🙂 ale do teplych bazenov nezvyknu chodit lebo nemaju na vstupné 🙂 oni maju radsej jazero 🙂
Ahoj, ja som na Teplom Vrchu bola kazde leto 🙂 Mali sme tam chatu a kazde prazdniny sme tam boli a bolo to perfektne... Neviem sice ci to funguje lebo to tam mali prepabat ale moj spoluziak tam odkupil hotel vola sa to DeaRei vygooglis urcite da aj podrobne info o tom ako to tam vyzera 🙂
ďakujem žienky
práve som si to klikla - ukončili prevádzku, dajú vedieť novinky .....
Dobrý večer, chcem taktiež z vlastnej skúsenosti poradiť Kurinec pri Rimavskej Sobote. Je to nádherné miesto. Sme zo Žiliny a už 4 roky chodievame s deťmi do tohto strediska. Krásne novo vybudované bazény, jeden je aj pre malé detičky. Popri bazénoch je vydlaždená promenáda ktorá predeľuje nábrežie jazera a bazénovú časť. Sociálne zariadenia na veľmi dobrej úrovni. Taktiež výber v bufetoch, kažďý si príde na svoje. Čo sa týka jazera moje dve staršie dcéry trávia väčšinu času v ňom a nikdy nemali žiadne problémy. Taktiež popri jazere v zátoke je rodinná výstavba kde každý ma svoje mólo a tunajších vidno často vo vode. Čo sa týka Rómov tých je na ķúpalisku skutočne minimum pretože nemajú na vstupné. A ak predsa nejakého stretnete je slušne oblečený deti čisté a taktiež sa aj správajú. Z kúpaluska od min.roka premáva krásny výletný vláčik zdarma do Rimavskej Soboty. To je tiež veľmi milé mesto starobilé štvorcové námestie s teraskami. Neprispôsobivé skupinky Rómov sme tam nikdy nestretli. To je moja sķúsenosť s touto lokalitou. Pekný večer
Kurinec neviem, Ale jazero je kazdorocne pod zakazom kupania. Oni niekedy davno ho vypustili a teraz je slaby prietok, tak sa tam daco mnozi vzdy v lete. Myslim, ze tam spojaznili nejake bazeny s privedenou termalnou vodou, len vraj sa tam chodi kupat vela romov, kedze povestne cierne mesto je blizsie ako Rimavska Sobota. Ale urcite ako ubytovanie funguje niekolko ubytovni aj ked neviem ci iba cez sezonu. Teply vrh je trosku dalej. Samotna plaz nie je velmi atraktivna, kedze tam majitel neinvestuje, ale z boku na Drienku je hotel. Niekedy davno sme tam boli v skole v prirode. Myslim, ze sa to vola Dea Rei stale robia firemne akcie a svadby. Neviem mozno nemam aktualne info. Zijem v zahranici uz osem rokov, a cez dovolenky vacsinou nestiham.