Dovolenka - Taliansko busom verzus Bulharsko letecky

16. feb 2023

Muž roky sníva o tom, že pôjdeme na veľkú spoločnú dovolenku s jeho rodinou, či s kamarátvou rodinou. Toľko krát plánoval, vždy do toho niečo prišlo. Vlani v júli to bol covid.
Toto leto sa jeho rodina chystá do Talianska busom a naj kamoš letecky do Bulharska. Nevie čo si má vybrať. Bola som v Taliansku aj Bulharsko, cesta busom ma až tak neláka. Vyvaľovanie na pláži nie je nič pre mňa. Vymenovala som mu nejaké pre a proti, stále váha. Deti sú na sš, aj kamošove. Jeho rodina by šla s deťmi aj vnúčatami.
Čo by ste vybrali vy? Vaše pre a proti?

janinah
16. feb 2023

Nechala by som to na deti,sú dosť velké,aby rozhodli s akou partiou chcú ísť.Ale ak ti môžem poradiť,tak sa nastav pozitívne,už kdekolvek pojdete.Z cesty busom aj z letu si môžete urobiť super dobrodružstvo,len sa netreba zdúvať,že toto nie je podla tvojich predstáv.Mne cesta nevadí žiadna,ale nechcela by som sa už na dovolenke starať o hladné krky a variť kdesi v apartmáne.Ešte máte aj možnosť ísť len vy ako rodina,to by som pozerala grécky ostrov letecky.Taká len rodinná dovolenka mne príde ako najlepšía možnosť.

autor
16. feb 2023

@janinah doteraz sme vždy boli na dovolenke vo štvorici.
Muža som spoznala počas štúdia, on prišiel bývať do môjho rodiska. Jeho rodina býva ďaleko, deti ich skoro nepoznajú ani mužovho kamoška, ten žije v čr.
Odúvať sa samozrejme nebudem, všetky doterajšie dovolenky som vybrala ja, stiahnem sa do tieňa a bude čítať tam či tam

marca12
16. feb 2023

Taliansko by som si vybrala,je to moja srdcovka. Ale zalezi od toho kam. Ale celkovo riadila by som sa podla spolocnosti,s kym si viac rozumiete,s kym bude detom lepsie.

autor
16. feb 2023

@marca12 Ak som dobre pochopila tak Taliansko Lido niečo verzus Burgas. Deti tých ľudí skoro nepoznajú.

marca12
16. feb 2023

Deti co hovoria,s kym by radsej isli?

autor
16. feb 2023

@marca12 jedno Chorvátska druhé k Balatonu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz