Dobrý deň, prvý raz sa tu zapájam do diskusie ohľadom dovolenky. Na svadobnu cestu by sme chceli ísť na budúci rok, na konci septembra alebo na začiatku októbra niekde do tepla. Nemáme konkrétnu predstavu kde , preto tu píšem či niekto má skúsenosti s takýmto časom na dovolenku. Môžte kľudne napísať nejaký tip 🙂 Ďakujem pekne za rady ;)
my sme sli na prelome sept-okt road trip po USA a zakoncili to na Hawaii
Arruba, Jamaica, prípadne už spomínaný Hawai,
My sme boli v polovicke Oktobra v Dubaji. A nemozem si vynachvalit.
Ja som bola od polovice septembra v Tunisku a horúčavy boli stále. Odporúčam aj ostrov Djerba.
Exotika za prijateľnú cenu sú Kapverdy.
Aj ten Dubaj je vhodný.
Na svadobnej ceste sme boli na Kube, ale az v polovici novembra. V septembri-oktobri je hurikanova sezona, Karibik by som preto neodporucala. Aj ked kolegyna bola v oktobri v Dominikanskej a prsalo im malo, ale tiez mali obavy z hurikanu, ktory sa nastastie otocil inym smerom. Maldivy je sezona az od decembra, to nie, tam je vtedy obdobie dazdov. My sme boli koncom septembra na dovolenke na Cypre, bolo este super pocasie aj teple more. Alebo aj na Kapverdach sme boli v okrobri, tam bolo tiez vtedy super, cez ich sezonu 🙂
My sme boli začiatkom septembra na Maurícius, ale maxim.teplota bola 25. Nám to vyhovovalo, ale niekto má rád 30 +.