Dovolenka - svadobná cesta na konci septembra alebo začiatkom októbra

simca115
19. aug 2022

Dobrý deň, prvý raz sa tu zapájam do diskusie ohľadom dovolenky. Na svadobnu cestu by sme chceli ísť na budúci rok, na konci septembra alebo na začiatku októbra niekde do tepla. Nemáme konkrétnu predstavu kde , preto tu píšem či niekto má skúsenosti s takýmto časom na dovolenku. Môžte kľudne napísať nejaký tip 🙂 Ďakujem pekne za rady ;)

vilma7
19. aug 2022

My sme boli začiatkom septembra na Maurícius, ale maxim.teplota bola 25. Nám to vyhovovalo, ale niekto má rád 30 +.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia89
19. aug 2022

my sme sli na prelome sept-okt road trip po USA a zakoncili to na Hawaii

simca115
autor
19. aug 2022

@stvura pocasie ste tam mali ake prosím vás?🙂

melanta
19. aug 2022

Arruba, Jamaica, prípadne už spomínaný Hawai,

terez246
19. aug 2022

@simca115 Podľa toho, aký luxus si predstavuješ asi, ale napríklad blízko a perfektný na toto obdobie je Egypt. My sme boli november/december a vynikajúce. 😊

cawes
19. aug 2022

My sme boli v polovicke Oktobra v Dubaji. A nemozem si vynachvalit.

simca115
autor
19. aug 2022

@cawes môžem sa spýtať na koľko ste išli a koľko vás to vyšlo?

jaja20
19. aug 2022

Ja som bola od polovice septembra v Tunisku a horúčavy boli stále. Odporúčam aj ostrov Djerba.
Exotika za prijateľnú cenu sú Kapverdy.
Aj ten Dubaj je vhodný.

lienockamalicka
19. aug 2022

Na svadobnej ceste sme boli na Kube, ale az v polovici novembra. V septembri-oktobri je hurikanova sezona, Karibik by som preto neodporucala. Aj ked kolegyna bola v oktobri v Dominikanskej a prsalo im malo, ale tiez mali obavy z hurikanu, ktory sa nastastie otocil inym smerom. Maldivy je sezona az od decembra, to nie, tam je vtedy obdobie dazdov. My sme boli koncom septembra na dovolenke na Cypre, bolo este super pocasie aj teple more. Alebo aj na Kapverdach sme boli v okrobri, tam bolo tiez vtedy super, cez ich sezonu 🙂

cawes
19. aug 2022

@simca115 isli sme na tyzden z emirates a vyslo nas to 4500 sfr (zijeme vo svajciarsku) hotel Jumeira Zabeel Saray na Palme all inclusive delux suite