Dovolenka so svokrou

24. dec 2024

Ahojte, chcem ísť s manželom a synom 5r na dovolenku v lete. Vždy chodíme iba my, ale tentokrát by sme zobrali so sebou aj svokru. Akú hľadať izbu, aby sme mali s manželom aké také súkromie a aby sa dovolenka kvôli izbe veľmi nepredražila? Chodíme stále cez cestovky. Vďaka a pekne sviatky prajem

mogaa
24. dec 2024

svokre samostatnú izbu....teda ak chcete mať súkromie...

simsalabim
24. dec 2024

Apartman s 2 spalnami. Alebo 2 samostatne hotelove izby.

ivik4
24. dec 2024

Mali sme 2 spalne

pralinka25
24. dec 2024

My sme to vyriesili tak ze svokra mala izbu sama ale kedze tam boli dve postele dcera bola s nou a boli sme spokojni vsetci.

kvietok2012
24. dec 2024

Mali sme dve izby, my s muzom v jednej a moja mama s mojim este vtedy 8r synom v druhej...

michaela329
24. dec 2024

Dve úplne samostatné izby. Pretože aj v apartmáne s dvoma spálňami budete hodne času spolu. My sme boli so svokrou len raz a to jej manžel rovno zobral samostatnú chatku😅 Lebo si ju pozná.

katkaseiner
24. dec 2024

ja by som so svokrou nešla..takze nepomozem

petamich
24. dec 2024

Chces nechces sa ti to predrazi, kedze bude treba dalsiu izbu, apartman alebo rodinnu izbu. Ak by ste niekde nasli ubytovanie, kde dieta bude spat s vami a svokra na pristelke a akceptovali by to, tak to by zasa bol masaker, ked by ste boli vsetci spolu. My chodime na dovolenky so svokrovcami (obomi) a maju vzdy samostatnu izbu. Dietatu ked sa chce, tak si zdriemne alebo prespi u nich na izbe. Takze za mna svokra samostatna izba, pre mna lepsie ako apartman lebo aj tam budete do seba "zakopavat" a mat menej sukromia, len teda ten financny aspekt.

andrejka1974
24. dec 2024

Určite dve izby a hlavne dohodu ako budete tam fungovať aby svokra rešpektovala vás

luccija
24. dec 2024

Dve izby, ale čo viem kamarát chodí do dvojky a za malého syna plati ako dospelého.Ci by pre vás nebolo lepšie malý s vami na prístelke a svokra 1 postelova izba treba to preratat

muchotrafka298
25. dec 2024

Za 1-lozkove izby sa plati vela, resp.skoro tolko ako ked su v izbe 2 osoby. Takze treba aj toto zvazit, ze ci to viete zaplatit. Ak by bola v izbe s dietatom, plati sa za neho ako za dospelu osobu /u vacsiny CK ma dieta zlavu vtedy, ak idu 2 dospele osoby a dieta ma pristelku/.

andrea2667
25. dec 2024

Záleží na tom, koľko chcete investovať. Ja osobne by som zobrala pekný viac izbový domček pri mori, ideálne cez airbnb. Letenky sú lacné. Ale to je len môj názor, lebo nemám rada hotely.