Dovolenka so štvormesačným bábätkom v Chorvátsku

beatrice1111
24. jún 2022

Ahojte, mám 4 mesačnú dcéru a chceme ísť s ňou do Chorvatska. Ideme autom. Už ma za sebou cestu dlhu (8hod) mala vtedy 3 mesiace, išli sme pracovne do Nemecka a všetko bolo ok. Len teraz neviem, či ísť radšej na noc alebo ráno. Lebo v noci mi pekne spi a nerada by som aby si vymenila deň za noc. Chápem že v noci nie sú horúčavy ani kolóny ale stále neviem ako je lepšie, viete mi niekto prosim poradiť?

riskoh
24. jún 2022

My sme s malými deťmi vždy chodievali na noc,neviem si predstaviť ako by vydržali cez deň trebárs 8h.v aute,takto mi vždy prespali prakticky celú cestu,za mňa na noc...

beatrice1111
autor
24. jún 2022

@riskoh
Príde mi to rozumnejšie lenže sa bojím že si zameni deň s nocou, chápem že zmení prostredie tak spanky budú iné len mi záleží na tom aby v noci spala ako vždy 🙏🏻

elizabet173
24. jún 2022

@beatrice1111 tiež by som išla na noc, ak sa niečo prichumelí na diaľnici, je príjemnejšie stáť hodiny v kolóne v noci, ako cez deň

riskoh
24. jún 2022

@beatrice1111 s tym,že by si zamenili deň za noc kvôli tej ceste sme problém nikdy nemali,práveže mi v noci pekne prespali v aute

pininka1
25. jún 2022

Nasa mala 10 mesiacov ked sme isli a urcite cez noc. Bola sice hore vzdy ako sme zastali, ale dalo sa to v pohode.

marzuz89
25. jún 2022

@beatrice1111 ja som za pohodlny nocny spanok babatka v postielke, s 5m babatkom sme isli na den tam aj naspat. Uplne super, napapal sa cez prestavku, zaspal na hodinku, hodinku a pol pozeral, hral sa, potom zase prestavka, narovnat, prebalit, nakrmit, a zase odznova spanok, pozeranie, hranie s hrkalkou. Ziaden problem a pekne v noci spinkal tak, doma 🙂

miky132
20. júl 2022

My ideme na noc aj s ohľadom na staršie deti ,ktoré len prekročíme tabuľu vedľajšej dediny sa budú pýtat kedy tam už budeme 😆zvládla to aj tretia na noc a nič si nexamenila a dve noci v aute ju nezabije

beatrice1111
autor
21. júl 2022

@miky132 tam sme šli na noc, spala celu noc len raz jedla, naspäť sme šli cez deň a to bolo takisto Ok😄