Dovolenka so 16 mesačným mimi v Bulharsku

petikmir
3. sep 2018

Ahojte kočky. Caka nás coskoro dovolenka v bulharsku. doteraz som bola macherka no dnes na mňa doľahlo že či soon urobila dobre keď ideme letecky do bulharska. Posledných pár dni ma 3-4krat stolicu čo nebývalo a nejak ma chytá panika ako to zvládneme-let, dovolenku, stravu... máte skúsenosť s dovolenkou s takým baby?

deniska14
3. sep 2018

Klud, bude super....My sme boli s 15mesacnou na Rodose letecky a bolo uplne super....vsetci sme si to uzili. Ziaden problem nebol....S mamkou aj na kraj sveta, rezim, pohodlie vieme zabezpecit vsade 🙂

petikmir
autor
3. sep 2018

@deniska14 no mam vycitky ci na to nie je este male bobo....ale tak uz ej to zaplatene a verim, ze nebudu az take horucavy..skor ma len ta stolica znepokojuje...berieme probiofix tak neviem co sa deje...

deniska14
3. sep 2018

@petikmir cestuju na dovolenky mamicky aj s ovela mensimi detmi. Kamoska boli teraz v Chorvatsku s 3mesacny a vsetko ok. Ak by nieco tak vsade su lekari a lekarne, nemusis sa bat. Kludne aj hylak vezmi a kalistek ale isto to bude ok moze to byt aj zo zubkov🙂

babi81
3. sep 2018

@petikmir my sme boli na sardinii s 5 mesacnou letecky a csetko bolo super, tak len klud.dolezite avy si vola v pohode babo to zvladne 🙂

petikmir
autor
3. sep 2018

@deniska14
@babi81 ďakujem vám baby. Niekedy staci len povzbudenie... 😘

ludkaj100
4. sep 2018

Neboj všetko bude ok.. my sme boli minulý rok v Turecku, malý mal 7 mesiacov. . Bolo úplne super.. Tak žiaden stres lebo to dieťa cíti .. užite si dovolenku ;)

romiada
4. sep 2018

@petikmir ahoj, my sme boli v júli letecky v Bulharsku a to mal malý 17mes. Varili sme si z miestnych surovín aj sa stravovali na pláži, na ulici a po reštauráciách. Nikomu z nás nič nebolo. Jediné čo sme dodržiavali bolo pitie balenej vody.

katkam9
4. sep 2018

@petikmir buď v klude, nestresuj a bude aj dieťa v pohode. Neboj, malé deti zvládajú let veľakrát lepšie ako staršie deti. Čím skôr si zvyknú, tým lepšie. Letela som s 9 mesačným a 5 ročným synom sama 20 hodín (dva prestupy, imigračné a pod ) a decká úplne v pohode. Peknú dovolenku prajem 😉

mislane
4. sep 2018

My sme sa nedávno vrátili z Bulharska s 15 mesačnou a 4 ročným. A išli sme autom 😊 Aj ja som mala pred cestou obavy, pretože mala mala.v deň cesty zvýšenú teplotu. Cestu zvládli deti relatívne dobre. Keďže sme šli na noc, väčšinu času prespali. Robili sme aj častrjsie prestávky, ak začali byť nepokojné. Tým, že malú dojčim, cesta a aj celý pobyt tam sa dali zvládnuť oveľa lepšie 😊

karajazviny
4. sep 2018

@petikmir my sme boli v júli v Bulharsku s dvojročným a to on už bol veľkáč oproti tým mini detičkám čo sme tam stretali ☺️
Keď budeš v pohode ty, tak bude v pohode aj všetko ostatné.... príjemnú dovolenku 😊🌅

petikmir
autor
15. sep 2018

dakujem babenky...dovolenka bola uzasna!!!!

lenqua_12325
15. sep 2018

My ideme so 4 mesačným do Turecka. Tiež niesom si istá, ale upokojujem sa tým, že čo mu treba? mlieko, suchá plienka, čas a lásku rodičov ;)

jarka52
21. máj 2019

ahojte dovolenkari, ak niekto este hladate apartman v Bulharsku, napiste mi do internej posty 🏊‍♀️🌊☀️