Ahojte, chcela by som kúpiť pod stromček dovolenku v termíne od 4.júna na Severný Cyprus, hotel Kaya Artemis. Máte niekto skúsenosť s teplotou mora ? Bojím sa aby nebolo ešte studené...
A čo sa týka okolia, je tam v blízkosti nejaké mesto, vhodné na večerné prechádzky ?
@mirabostok My sme boli od 20.júna aj s 1,5 rocnou dcerkou, ta do vody velmi ist nechcela. Voda bola taka studensia, kúpať sa dalo ale mám rada teplejšiu. Ale keď to porovnám s bazénami v nich moc teplá voda tiež nebola 🤷🏻♀️ boli sme v hoteli Limak, to je tuším kúsok vedľa. O meste na prechádzky neviem, boli sme len v rezorte. Nám tam vtedy zúril nejaký rotavírus, viacero detí som videla vracať, vrátane našej aj manžela, takže som bola rada, že som ju do odletu dala dokopy.
@mirabostok ahoj ,my sme boli v auguste v limaku (hotel hned vedla ) boli sme velmi spokojni. Ale v juni bude podla mna more este riadne studene. V auguste bolo velmi prijemne teple,je tam velmi pozvolny vstup do mora,ides peknych par sto metrov a stale voda po pas,tam je aj to more este teple. Dalej kde je uz voda hlbsia bolo studensie a v juni by som tam ani nevliezla. Co sa tyka nejakeho mestecka poblizku tak jedine nejake denne vylety sa daju, vecer skor travis vo svojom rezorte, ale limak a rovnako aj kaya artemis maju kazdy vecet program a potom disko do nocnych hodin. Nudit sa tam nebudes 🙂
bola som na Cypre viackrát, naposledy tento rok koncom mája a voda nebola studená. Bola príjemná, veľa ľudí sa už kúpalo, sezóna sa akurát otvárala. Studená voda je v apríli, ale koncom mája a v júni je už voda úplne v pohode.
Ďakujem 🙂
@mirabostok len taky upgrade do temy - boli sme v polke juna, a more bolo teple ako čaj... uplna pecka, hodiny som v nom bola nalozena😉
mozem len suhlasit
Ja som žila na Cypre a kúpali sme sa asi uz od marca studené more som tam nezažila mozno v zime 😅
More bude studené, pokiaľ nie je vyhrievaná voda v bazéne, neokúpete sa.September je lepšia voľba.