Ahoj .. na jún sú skvelé letenky do Alghero a je tam krásny hotel za super cenu.. vyšlo by to o 70%percent menej než cez cestovku.. keby kúpim letenky cez ryanair a ubytovanie (resort) cez booking.. vždy som išla cez CK ale teraz ma láka to urobiť takto ušetrím 1000 euro.. myslite ze nemám vymýšľať a využiť CK alebo ísť takto na vlastnú päsť .. mate dobre skúsenosti s booking? Ďakujem krasne
@martinmmartin aj to ma napadlo .. váham ale zas 1000 euro je slušná suma
ani my uz inak nechodime....letenky zvlast a ubytko cez booking...kopec usetrenych penazi
@harley1205 plus sa musis nejako dohrkat z letiska na ubytko vo vlastnej rezii
nam sa taka nejaka katastrofa este nikdy nestala
@martinmmartin hotel stoji cez booking za oboch 900 euro plus letenky 200 za oboch .. láka ma to tento rok urobit takto lebo akože fajná suma ušetrené.. tak potrebujeme radu ci tu mam tiež takýto co kupujú letenky priamo cez spoločnosťi a ubytovanie cez booking
@harley1205 ano akože pekna suma ušetrena skoro na ďalšiu dovču 😆🤭
Urcite nevahaj, cena leteniek sa meni rychlo 😉 Najprv samozrejme letenky, ubytko uz zozenies aj keby sa medzicasom vybookovalo to vybrane. A hladaj take, ktore sa da co najneskor zrusit bez poplatku, keby nieco - v lete samozrejme to moze byt problem, ale urcite najdes. My sme s cestovkou boli jediny raz. Inak na vlastnu past ci uz autom alebo lietadlom, je to super. A odporucam na mieste priamo si pozicat auto aby ste mohli obdivovat krasy ostrova alebo ktorehokolvek miesta kde sa vyberiete v buducnosti 🙂
Nikdy sme problem nemali. Teda mali ale vzdy sa dal vyriesit. Niekedy Ryanair napisal mail 3 tyzdne pred odletom ze nic nebude lebo letisko naplanovalo obnovu runwaye , tak sme museli vymyslat inu letenku....
ahoj, chodime len takto ( teda 2 x sme boli v Turecku a 1x v Tunisku cez CK) , inak letenky cez Ryanair a ubytko na Booking....na letisku si poziciavame auto( rezervovane este u nas na Slovensku).. ak sa vies aspon trosku dohovorit v anglictine, tak nie je o com... kopec usetrenych penazi.. my sme uz takto boli tento rok 2x pri mori ( naposledy pred tyzdnom - na IBIZE - letenka 85eur spiatocka a ubytko 30eur na den/osobu bez stravy - to mi nikdy neriesime ... ranajky kupime v obchode a obed s veccerou vzdy niekde vonku- pre tu atmosku ). S lietadlom este problem nebol, ale sem zvyknu meskat odlety...ale leteli sme zatial vzdy 😉
a uz len rychlo dodam, ze Sardiniu alebo Siciliu mam vo vyhlade do konca tohoto roka - podla toho kde budu lepsie letenky v sept. a lietaju z Ba co je pre mna velke + , voci Viedni...( nie v zlom, ale ten transfer z a na letisko je trosku otrava).
@dankabetka toto letí z Bratislavy do Alghero ale ten hotel je na druhej strane sardinie 1:45 od letiska a cena tých taxi 350 euro sa zbláznili .. akurát to kukam
ja som cez cestovku nebola ani nepamätám a ani sa nechystám... hotel si ber s možnosťou storna a máš vyriešený aj prípad, kedy by letecká spoločnosť zrušila let.
My chodime cez booking a letenka Ryanair...keď si nechcete požičiavať auto na letisku (my to tak robíme lebo potom jazdíme po okolí) tak sa dá nájsť aj ubytko, kde zanezpecuju aj letiskový transfer...takto sme to využili napr na malte
tak by som hladala hotel blizsie, alebo by som prenajala auto, alebo teda by som hladala nejaky " spoj" co jazdi na tu cast Sardinie... aj tam ludia ziju a pouzivaju hromadnu dopravu...
ale ja sa poznam hladala by som nieco blizsie 😂 ist 2 hodiny este z letiska, to nie je moja salka kavy ...
skusenosti s bookingom mam vyborne, za poslednych 10 rokov 5-6 dovoleniek rocne kombinacia ryanair+booking 😀 a ani raz sme zatial nemali problem. Hlavne, pozri sa aj na casy odletov/priletov - skore ranne/neskore vecerne ti dost naburaju organizaciu.
Ak ti vadi davat tak vela za taxik tak: a, vyuzi moznosti miestnych bus/vlak b, prenajmite si auto, ktorym sa dopravite do hotela a potom si s nim mozte robit vylety po ostrove (Sardinia je na to skvela) c, bookni hotel v Alghere 😉
My sme mali prílet do alghera, požičané auto nás čakalo na letisku, booknute rôzne ubytovania po ostrove cez booking a naspat sme odlietali z cagliari do viedne. Tam sme nechali aj auto. Nemusíte sa fixovať na jedno letisko.
@clarissa96 to som tiež rozmýšľala požiciat si auto.. cez akú spoločnosti pre prenajimali auto 🤗
Pories to tiež rovno cez booking, je tam možnosť rezervácie aj auta.
A hotel priamo na svojej stranke nema este lepsie ceny ako cez booking? Resp.napisat do hotela a vyziadat si ponuku. Chodim uz roky bez cestovky.
Ja som naposledy na sicilii prenajala auto priamo cez booking - dali ešte 10% zľavu
Vychádzalo má to lacnejšie ako cez rentalcars
Cez čo ste letenky pozerali? Aj my máme v pláne ísť. Sestra sa minulý týždeň vrátili zo Sardínie a že krása. Boli na vlastnú päsť.
My chodíme vždy na vlastnú päsť a ešte aj tak ze keď nájdeme na booking co nám vyhovuje, píšeme priamo do hotela o ponuku a vždy je to ešte o niečo lacnejsie
V juni je uz dost teple more na kupanie?
Ahoj, my sme boli 3 kamošky v polovici apríla v Alghere a teraz koncom júna letíme zase 🙂 ideme od nedele do piatku, požičiavame si na celú dobu auto, máme booknutý apartmán a na hlavu toto celé vyšlo 230e... paradoxne najdrahšia položka bola letenka. Ak máš nejaké otázky kludne napíš, ja takto lietam skoro každý mesiac, možno Ti poradím
@clarissa96 ahoj,chcela by som sa spýtať cez aku spoločnisť ste si vyberali auto?My priletime tiež do Alghera ale odlietať budeme z Cagliari.Čítala som veľa zlých skuseností z požičovñami preti budem vďačná za každú radu.vďaka
my uz inak ani nechodime. Riskujes ale ze ked neodletis lebo sa Ryanairu nebude dat lietat (Strajk niekde, technika) tak platis hotel aj tak.
Ale s tym sa da zit