babulky..viete mi poradiť..kde by som mohla zohnať lacnejšiu dovolenku v zahraničí...pre dvoch dospelých a tri deti?...ktoré hotely to ponukajú?..a kolko asi vyjde približne taká dovolenka??
ďakujem. rozmýšlali sme bulharsko....myslím letecky....či niekto má skusenosť..deti majú 11,12,,13
@mattuliatko30 Skuste pozriet Fifo last minute. Raz sme tak isli fakt za babku, zaplatili last minute a rovno balili kufre. A toto leto som si vybrala sama ubytko cez booking.com. Dost fajn vyhladavnie, zadate kriteria, vyhodi moznosti a ceny, tak si clovek sam urci, kolko chce zaplatit a kde. Aj sme si vybrali, plus sme si vyhliadli lacne letenky a tak sme si poskladali vlastnu dovolenku bez cestovky. Skuste esky.sk alebo pelikan alebo priamo ryanair stranku. Alebo potom akekolvek last minute zajazdy pozriet. Neviem, ci sa oplati pozerat aj ceske ponuky...to uz mozno baby dalej poradia.
@belllinka či zoženieme do max 1600e
@mattuliatko30 Tak to tazko zozeniete. Hlavne deti 12, 13 r. uz platia ako dospele osoby. Jedine si mozno skusit nieco vyskladat ako radi lauricka. Ak chcete cez cestovku, chod napr. na invia.sk a tam si urob kalkulaciu k nejakemu konkretnemu hotelu.
@mattuliatko30 skuste sa informovat cez Fifo na Kemping Chrissi Ammoudia, stany na Thassose letecky. Ake su moznosti, co by to stalo. Boli sme aj tam a spokojni, ale to sme este nemali deti a boli sme vtedy busom. Pre deti to tam je fajn, podla mna. Alebo napr. su tam Štúdiá a apartmány Eleni, s fajn bazenom.
@mattuliatko30 my ideme 2 dospelí a 3 deti do Talianska-Rimini, hotel s polpenziou-platili sme to vo februári a vyšlo nás to 840 €
@mattuliatko30 s tak veľkými deťmi to už je ťažko a hlavne v tej cene ... my máme 2 väčšie deti (9 a 15) a už nám niekde ponúkali 2 izby vedľa seba, lenže to sú už potom ceny, že sa mi hlava zakrútila ... to už asi skor len apartmán bez stravy a doprava busom, aby vám to vyšlo do tej ceny. Prípadne ísť až v sptembri,a le keďže máte školákov, tak neviem, či by vám ich pustili zo školy.
Nakoniec sme zohnali Albánsko cez globtour, hotelová suita,s PP, letecky, necelých 2000... ale najdrahšie na tom boli práve letenky.
Možno skús cez Pelikan, kúpiť lacné letenky a zajednať si apartmán individuálne.
@mattuliatko30 do 1600 eur letecky pre piatich nedostaneš ani zo srandy.
My chodievame aj s menšími deťmi (kedy platia prevažne cca iba 100 eur alebo grátis + letecký poplatok) a vychádza to vždy okolo 2500 eur na 8 dní
My mame dve vacsie deti a odjakziva(aj ked boli mensie) sme brali 2 samostatne izby, ja sa proste nevyspim, ked sme styria v izbe a s jednou kupelñou, to sa neda.....platime sice za 4-och dospelych, ale mame pohodlie
@tenerifka ani ja sa nemienim tlačiť v jednej izbe, aj deti už potrebujú súkromie, aj my ,,, tak sme naposledy boli velmi dávno, ked bol syn ešte bábo.
Ale mávame takú rodinnú izbu bunkového typu, teda 2 izby + príslušenstvo. Lenže tie treba zháňať už skôr, v lete sú beznádejne vypredané, asi že to je cenovo výhodnejšie, ako dve izby.
@mattuliatko30 Co pre teba znamená lacnejsia? Do kolko eur pre vsetych?