Dovolenka s rodičmi

shewinka
27. jan 2023

Otazka na telo.
Vzali by ste rodicov na dovolenku (vziat myslim ze oni si to budu platit sami, ja im pomozem len s jazykom, ubytovat sa a podobne).
Alebo si myslite ze nas budu s priatelom nejako obmedzovat?

januska12323
27. jan 2023

Stačí si vedieť stanoviť hranice. A nebude problém.

syslik81
27. jan 2023

ano vzala.. su to rodicia a treba mat zazitky aj s nimi ..ale treba aby aj priatel suhlasil .. a pocitaj ze neskor mozu aj jeho rodicia chciet ist

lylyjana
27. jan 2023

@shewinka my sme tak uz boli kopukrat, dokonca nasa orva dovolenka s priatelom (teraz uz manzelom) bola, ze sme boli s mojimi aj jeho rodicmi pri mori. Ale musi tam byt to vzajomne pochopenie, ze nemusite byt nonstop spolu

muchotrafka298
27. jan 2023

Ja by som ich nevzala a to mam s nimi relativne dobry vztah. Ale je to skor preto, ze viem aki su a co by sa dialo na tej dovolenke. Pre mna by to oddych nebol.

marca12
27. jan 2023

@shewinka Ano vzala. No nie je to taka dovolenka ako ked ste sami. Neviem,aki su vasi rodicia. No moji su ufrflani,vecne nespokojni,nevedia si uzivat zivot. Robim to len preto,aby mali aspon nejake zazitky a ja dobry pocit,ze som im venovala cas. No je to utrpenie niekedy s nimi 🤣 ale aj napriektomu som za to,aby deti chodili na dovolenky s rodicmi aspon obcas.

mirkava
27. jan 2023

@shewinka v každej rodine je to iné, iné vzťahy. Ťažko nájdeš odpoveď na MK 😉

marca12
27. jan 2023

@muchotrafka298 oddych to nie je,je to skor obeta aj v mojom pripade. No stale to vyvazi ten dobry pocit,ze som pre nich nieco spravila.

petamich
27. jan 2023

tak to ty musis vediet aki su tvoji rodicia 🙂
my roky chodime (aj) so svokrovcami a nemame najmensi problem, minuly rok, ked sme sli s malym dietatom a vdaka nim sme mali cas aj sami na seba a muzom, to bola este aj obrovska pomoc ale tak ja mam svojich svokrovcov uprimne rada a respektujeme navzajom nastavene hranice

tykat
27. jan 2023

@shewinka roky chodime so svokrovcami, hranice nastavene, vyhovuje nam to vsetkym.

shewinka
autor
27. jan 2023

@syslik81 jeho mamka chodi s jeho sestrou na dovolenky, ocko zial uz nezije a dokonca minuleho roku bol priatel sam s mamkou na dovolenke (ja som bola po operacii)

shewinka
autor
27. jan 2023

ja by som ich hrozne chcela vziat, aj kebyze to ma byt 7 dni utrpenia, pretoze viem ze cas s nimi sa mi krati.

shewinka
autor
27. jan 2023

len presne toho sa bojim, ze moja mamina je troska direktivny typ, aby to nebolo a teraz jeme, teraz sa prechadzame, teraz spime….

dankabetka
27. jan 2023

My chodime s rodicmi z oboch stran casto, aj za slobodna sme s nimi chodili a aj pri detoch, ale my mame vynimocne naozaj dobry vztah a rodicia su ako sa vravi aj do " voza aj do koca " . Boli sme spolu aj na all inclusive a aj v karavane 😂

anjelicek26
27. jan 2023

Chodime kazdorocne v lete tyzden... beriem ubytovanie tak, nech ma kazda rodina vlastne, ale vylety a spolocny priestor spolocne, zatial posledne roky vzdy spokojnost... vylety a program si planujeme uz pred odjazdom, vzdy si ho vycapime vratane casov odjazdu na nastenku 😂 Ale to je to, ze zmanazovat 16 ludi s toho 8 deti je zahul 😂 Zijeme vsetci prakticky v zahranici, ja som si vzala nemca, sestra cecha, dalsia francuza, tak je to vesele sa vobec vidiet...

uhnakova
27. jan 2023

Boli sme veľakrat s mojimi rodičmi na dovolenke a vzdy to bolo v pohode. Mamička žiaľ pred rokom a pol zomrela a už s nou nepojdeme nikam 😢. Chod, kym mas s kym.

martinka13
27. jan 2023

Ja áno. Mám s rodičmi výborný vzťah. A na tom záleží. Keby sme si nerozumeli, nebrala by som ich.

shewinka
autor
27. jan 2023

@uhnakova ♥️

abbey1
27. jan 2023

@shewinka Moji rodicia uz bohuzial neziju. Inak by som ich s radostou vzala. My sme boli na dovolenke s dcerou a jej priatelom. Zda sa, ze neboli ziadne kondlikty a problemy. Tento rok sa snad zasa podari.

jana_eyre_2
27. jan 2023

Moji rodičia mi velmi chýbajú a vzťahy boli medzi nimi vseliake, takže ja môžem len teoretizovat..

ale keby to boli dvaja ľudia ktorí vedia spolu ok vychadzat, tak im kúpim dovolenku a nech si užijú jeden druhého, nech sa spoliehajú len na seba navzájom.. ale nešla by som s nimi..

Ja som zažila raz veľkú dovolenku s mojimi svokrovcami, svagrinami a ich rodinami.. boli to dva týždne a tie ma utvrdili, ze na dovolenke si chcem oddýchnuť, chcem tráviť čas s partnerom a teraz aj deťmi.. dovolenku mám rada proste len so svojou primárnou rodinou.. a keď budú moje deti veľké a budú mať partnerov, budem chcieť aby vedeli tráviť dovolenky so svojimi polovickami a my smuzom spolu..

Chápem že každý to má inak.. ja to mám takto..

rurutiax
27. jan 2023

Samozrejme, že áno. Minulý rok som bola s našimi, so súrodencami, s priateľom a ešte s jeho rodičmi. Bolo parádne. 🙂 Chodili sme po výletoch, spolu na pláž, raňajky, večere. Mali sme all inclusive, alkohol zadarmo, takže sme boli stále nasáčkovaní na bare až to aj čašníkom začalo liezť na nervy. Srandy bolo kopec. :D Vtedy ma aj priateľ požiadal o ruku. To sú najlepšie zážitky ver mi. Raz na ne budeš s úsmevom spomínať a tvoji rodičia takisto. 🙂

vroni
27. jan 2023

Ja som bola párkrát s mamou na dovolenke a bolo fajn. Boli sme na dovolenke so svokrou a bolo to tiez perfektne. Ale kombináciu mojej dominantnej matky s mojim rovnako dominantným manželom by moj nervový kostým asi nezvládol. Jednotlivo ich ukocirujem bez problemov, ale oboch naraz....Strašná predstava!!! Takže zavisi od rodičov a partnera, či to bude dovolenka alebo návšteva predpeklia.

euka210
27. jan 2023

@shewinka my mame 3 deti a to je dost, este natahovat sa s rodicmi...to nie. Zavisi od povah, vztahov....

matulik123456
27. jan 2023

@shewinka my s manželom chodievame pravidelne so svokrovcami a aj občas s mojimi rodičmi a musim povedať že su to najlepsie dovolenky 🙂

mikadooo
27. jan 2023

@shewinka skúste raz a uvidíte... Poznám viacero ľudí, ktorí chodia aj s rodičmi na dovolenku (nie na každú, ale trebárs na letnú idú spolu).

kleopatra114
27. jan 2023

My chodime hromadne len na víkendy alebo predĺžené víkendy , ale úprimne , stojí má to zakazdym veľa energie .

kamatopo
27. jan 2023

Ak sa ti kráti čas s nimi ( nečítam celú diskusiu tak neviem presne o čo ide) tak v tom prípade by som s nimi išla. Chcela by som mať čo najviac zážitkov a spomienok.

majlo1234
27. jan 2023

Kym sme boli bezdetni, ani by ma to nenapadlo😃 chodila som so surodencami raz rocne na spolocnu. Odkedy mame dieta, zobrat rodicov je super. Aj postrazia radi, aj navaria ked treba😃

oli18
28. jan 2023

My s mm mame dobre vztah s nasimi detmii a na dovolenky s nimi nechodime. Nepotrebujeme to, sme zbehli vo vsetkom, ovladame 2 jazyky. Sme spolu dost bezne cez rok, tak si davame od seba pauzu. Za 10 dni vedla seba, to chce z oboch stran velku davku tolerancie a trpezlivosti.

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marylinmary
30. jan 2023

Vsetko zalezi od toho aky vztah mate s rodicmi. Ak su taki, ze by sa vedeli aj sami niekam vybrat a nemali by ste ich neustale za chrbtom, tak proste preco nie, moze to byt celkom fajn nakoniec