Prosim o skusenosti, kde na slovensku je vhodne, dostatocne teple jazero na kupanie s 1rocnym krpcekom, ktory len zacina chodit....plus odporucania na ubytko v lokalite. Diiikes 🙂
Akože teraz v septembri? To už bude na kúpanie v jazere asi zima, nie? Ale skús Slnečné jazerá pri Senci, hotel Dolphin býva často aj v zlavomatoch
a čo tak Maďarsko, to by nezvládla cestu? Napr. k termálnemu jazeru Heviz, osobne som tam nebola, ale pochvaľujú si to.
Alebo Podhájska... síce to nie je jazero, ale je tam termálna voda, kde sa nemnožia baktérie (ak o toto ide).
pre malé dieťa je úplne najvhodnejšie kúpanie v mori, alebo vo vlastnom bazéniku ... aquaparky a bežné kúpaliská nie sú bohviečo. Výnimkou je tá Podhájska, ktorá ma také zloženie vody, že v nej sa baktérie namajú šancu množiť. No a dievčatá majú pravdu, teraz sa ochladilo a prší, ak sa aj na 2-3 dni oteplí, už to nebude také, aby sa voda stihla prehriať.
@hettinka heviz je super, boli sme uz 2x a este aj pojdeme, lenze deti nesmu do jazera, je tam super detsky bazen, ale musi byt teplo, inak iba hotelovy,ale heviz odporucam, boli sme tam ked mal maly rok a pol a dva a nieco a super
odporucam neusidlerske jazero, cca 50 km od blavy, ak by bola voda studena, su tam krasne antikorove kupaliska
Dikes dievky, ja nepotrebujem zas neviem ake horucavy, maly plavat nemusi, staci ked sa vyclapka pri brehu, pohra s kamienkami atd 🙂
Ahoj. Odporucam Slnecne jazera v Senci, je tam viacero plazi, kde je pozvolny vstup do vody, velky kus od brehu plytka voda... S tou chladnou vodou to ja nijak tragicky nevidim. Peknu dovolenku 😉
@stellasweet Dakujem za pozitivnu spravu 🙂 ved s malym dietatom sa aj tak drzime len po okraji v plytkej vode ktora neni az tak studena ako hlbsie casti ;) Pekny vecer prajem 🙂
Neviem odkial si,ale jednoznacne odporucam Vinne jazero pri Zemplinskej sirave,tepla voda,krasne prostredie. Ubytovania je v okolo kopu,my sme boli v penzione Prameň ;)