Holky je tu nektera z vas,ktera by mne poradila ohledne dovolene v Besenenove?pojedu s detmi 5 a 1 rok..jste o praktickou stranku navstevy termalu..dekuji🙂
Boli sme tam raz s už väčším synom a nikdy viac,masovka,neohľaduplnosť,drahota.....to radšej "do samoty u lesa".
Podla mojho nazoru je to v Besenovej horsie a horsie. S takym malym babatkom by som tam nesla.( kopec ludi, hluk....)To skor hotel Permon v Podbanskom. Je tam kludnejsie, ale clovek sa tam nenudi.
@hermanecka my tam chodime kazdy rok a v pohode.
Holky moc dekuji🙂,takze masovka jak u nas v aquaparcich..doporucite klidnejsi misto s koupanim?porad na chalupe trcet nechci a deti auto nemusi tak k mori by to bylo zatim narocne
@hermanecka a keby si skúsila Aquapark Dolný Kubín? Je tam tiež super a po celý rok....
5 rocny bude v pohode, je tam kopec detskych veci, nas maly uz aj tobogany vyskusal a bol mladsi, mne na kolenach. Malinke bude horsie, je tam sice mala vodicka, ale tam si s babom nemozes sadnut, budes musiet byt stale na nohach a sklanat sa dolu, tvoj chrbat ti podakuje. Okrem toho su tam dost casto deti bez dozoru, ktore na malicke neberu ohlad, aj dospelakov striekaju s vodnou pistolou, neviem, kde maju rodicov. S kocikom prejdes v pohode, ak nechytite miesto na kreslach, tak to bude trochu nepohodlne - vzala by som nejaku impregnovanu deku / podlozku, kde sa miesto toho zlozite. Dvaja dospeli idealne, jeden so starsim a druhy s malunkavcom. Ak ides sama, ten starsi bude malicko limitovany, lebo malunkavec este nemoze ist na vela veci, ale v tom malom / detskom bazene sa vyhra. Teda on nie je maly rozlohou, len je v nom mala voda.