Dovolenka s malými deťmi 2025

karolina2121
31. dec 2024

Ahojte. Prosím kam sa chystáte na dovolenku s deťmi? Hľadám nejaké tipy na dobré destinácie hotely. Minulý rok sme boli na mallorke predtým v chorvátsku. Tento rok sa neviem rozhodnúť tak sa rada inšpirujem 🙂 dakujem

lucia13022023
31. dec 2024

My ideme v marci do naseho milovaného Ománu. Časť salalah, hotel Salalah rotana resort.
A v septembri by sme chceli ísť do Talianska, zas milovaného Toskánska, ale to uvidíme, malý asi pôjde do škôlky, ešte sme sa nerozhodli. Tam mame dom. V lete ako takom neplánujeme dovolenku zatiaľ.

milanemila
31. dec 2024

@lucia13022023 oman s malymi detmi super, my sme boli 3x, naposledy teraz v decembri a zas sa chystame v zime 🙂

milanemila
31. dec 2024

@karolina2121 co sa tyka letnych destinacii, tak ja osobne nedam dopustit na turecko, tam je to naozaj baby/kids friendly a za mna najlepsi pomer cena vs vykon. Viac sa mi paci ta cast oproti grecku a hladaj pieskove plaze 🙂

lucia13022023
31. dec 2024

@milanemila áno, syn mal raz 8m a raz rok a pol keď sme boli, a za mňa super 🙂 teším sa na to keď bude mať 2r, zas to bude o inom.. Aj hotel je strašne dobry, dali nám na izbu aj bazénik s gulickami 😁

martinka13
31. dec 2024

Ak v lete tak Cuprus. Teplučká voda, pekné pláže. Doporučujem Concorde Luxury Resort

kiki68
31. dec 2024

My chodime s malym do Talianska, mame to 2-3 hodky cesty autom, Grado mame pod 2 hod cesty dokonca. Nam sa tam paci to, ze mozeme kedykolvek prist/ odist domov keby cosi. Byvame kusok od IT hranice . Boli sme aj na Mallorce a Tenerife. Ako dalej sme to este nedali skrz to, ze napr Oman je letovo tak na 8-10 hod. Tych 5 hod na Tenerife letiet bolo take rozumne maximum. Ale kamoska ma rada aj Dubai,Turecko

milanemila
31. dec 2024

Ale ak chcete ist vylozene v lete jun-september, tak urcite nie Dubai ani Oman.

milanemila
31. dec 2024

@lucia13022023 to je mile 🙂 my chodievame do fanaru, ale uz sme si hovorili, ze by sme skusili aj rotanu.