Dovolenka s letnezajazdy.sk

angelina8
19. jún 2024

Zdravim 😊
Chcela by som oslovit dovolenkujucich, ktori si nahodou objednali dovolenku na letnezajazdy.sk, či bolo vsetko OK???
Pokukujem po ich vyhodnych cenovych ponukach na oddych pri mori, ale na dtuhej strane sa bojim, ze pridem o uspory za dovolenku. Dnes som tam zavolala, vsetko sa zda byt OK, ale nejako sa nadalej bojim objednat zajazd a vopred poslat peniazky.Vopred dakujem za kazdu informaciu 🙏

hiro
19. jún 2024

Môžeš si objednať priamo u nich, nie cez tohto sprostredkovatela:
v-tours international – MTCH AG
Sägereistrasse 20 CH-8152 Glattbrugg
E-Mail: service@v-tours-international.com
MWST-Nr.: CHE-103.628.247 MWST
- teda hlavne si over túto kanceláriu

maranco
19. jún 2024

@angelina8 uvedená stránka má niekoľko znakov podvodu

natasha_n
1. júl 2024

Dobrý deň. Ako to nakoniec dopadlo? Ja som tiež natrafila na tú stránku a neviem čo si mám o tom myslieť. Už sa aj niektore dátumy vypredali kým som váhala. Objednali ste si od nich nakoniec?

j24567
2. júl 2024

@natasha_n dobrý deň , my riešime tento istý problém , našli sme zájazd do Turecka s komplet všetkým za 400€ ale nejako sa nám táto stránka nezdá :/

hiro
2. júl 2024

Inak je to trosku divne. To akoze posadili nejakeho jedneho cloveka s nazvom "provizny predajca" na Slovensku ktory predava tie dovolenky cez internet? Lebo asi u nas nemaju ziadnu lokalnu firmu ale len tento kontakt ktory asi posuva objednavky do Svajciarska...
Provízny predajca zájazdov a pobytov
Zákaznícke telefónne číslo: 0950 690 067 (Po-Pia od 08.00 do 15.00)
E-mail: info@letnezajazdy.sk
SR: Solivarská 14A, Prešov
- na tej adrese su len nejake rodinne domy a jedna bytovka.

natasha_n
2. júl 2024

Ja som to tiež nejako takto pochopila. No aj v ČR to je len takto. Tiež tam nemajú nejakú pobočku. A firma ktorá je uvedená ako hlavná: v-tours international – MTCH AG normálne existuje. Takže netuším.... Asi ostáva len napísať
priamo- service@v-tours-international.com a zistiť či existuje niekto pod nimi aj na Slovensku.

maranco
8. júl 2024

Aj stránka https://www.v-tours-international.com/ je podvod, zaregistrovaná v Maďarsku 14.3.2024, utajený vlastník a u rovnakého registrátora ako ostatné dovolenkové podvody.
Už len minimálne to, že nemajú za sebou ani jednu letnú dovolenkovú sezónu (nemôžu byť reálne recenzie) je červená vlajka, že s nimi nič neriešiť.
Ak prežijú jeden rok potom by sa dalo uvažovať, ale aj tak dovtedy budú zrušený presne ako oddychuj.sk z jesene 2022.

Berte to ako poplatok sa školenie, že si treba dávať pozor a preverovať ponuky, neskočiť na prvé lacné ktoré vám vybehnú v reklame na sociálnych sieťach.

fido69
8. júl 2024

@maranco Stránka www.v-tours-international.com nefunguje - Server Error 503 Service Temporarily Unavailable

fido69
8. júl 2024

Stranka letnezajazdy.sk je s veľkou pravdepodobnosťou podvod. Skutočná stránka cestovky Vtour je vtour.com a nie uvadzaný web www.v-tours-international.com

maranco
8. júl 2024

Podvodníci si v 3/2024 zaregistrovali
v-tours-international.com (jedna pomlčka navyše)
riadna stránka ktorá presmeruje na originál vtours.com je
vtours-international.com

angelina8
autor
8. júl 2024

@natasha_n zdravim, nakoniec som navštívila cestovku v KE a objednala odtiaľ 🙏