Ahojte baby,poradte kam isť na dovolenku k moru s 2 ročným dieťaťom ked sme neočkovali? ☹
Sklenený Zvon, je tam krásne, žiadne vírusy a baktérie.
ja osobne by som to vobec neriesila, ze je neockovany 😉
A čo tu niekomu ..,,lepí,,???
(ale zase nepoznám dovod,možno nemoze byť očkované, to ma len tak napadlo ako prvé)
Dnes je to už jedno kde pojdeš - virusy a bakterie nemaju dovolenku....a k moru? No, neriskovala by som asi...snad nikede do Chorvátska od kial v pripade nudze si za pár hodin doma...
Chodte vsade kde je zaockovanych 97 a via percent ludi a aj turisti su z takych krajin, inac tvoje dieta nie je kryte. Ono moznost nakazy mu v podstate hrozi vsade okrem nejakeho lazu kde nemaju vyskyt rubely, osypok a tak.
Ak nie je ockovane zo zdravotnych dovodov ako allergie, tak by ti mal poradit pediater. Ak nie je ockovane len preto, ze si proti ockovaniu tak si to musis uz sama premysliet
@natalia_2, c s tym ma ockovanie? Ja idem s oboma detmi aj do Talianska aj do Turecka a ani ma nenapadlo pri tom riesit ockovanie/neockovanie, snad s vynimkou Afriky ci mozno kdesi Azie mi fakt netrha zily, ci je moje dieta ockovane (starsie hexu ma, mladsie este nema nic - nemoze mat, musime este minimalne rok cakat, potom sa uvidi, ale tiez bude mat zrejme len kombinaciu tetanus-obrna-zaskrt)
moja je neočkovaná a behame kade tade, teeda ale ani raz ma nenapadlo, že čo teraz ked nie je zaočkovaná. Osobne si myslim, že to isté čo ked ideš na dovolenku možeš nachytať aj tu, pokial ju nemáš v nejakom vakuu a samozrejme pokial sa nechystáš niekdy, kde treba aj špeciálne zaočkovanie 😉
a to chceš teraz do konca života byť len doma? tak sed doma a daj dieťaťu na ústa rúško, ved ochorieť može aj v pieskovisku...prečo neočkuješ? presne kvoli takým blbým otázkam sa možu zástancovia očkovanie z rodičov, ktorí sa rozhodli neoočkovať, vysmievať...ved ked raz neočkujem, tak som s tým stotožnená, mám načítané o chorobách a imunite a všetkom okolo toho... 😝
@natalia_2 to je fakt otázka týždňa 😕 , dokonca života budeš doma či ako?
ale žienky zas neviete prečo nie je zaočkovaná? Možno má na to vážny dôvod. Moja malá je chorá a preto nie očkovaná, možno aj ona ma taký dovod ☹
"Kludne ale kludne chod", najlepsie do Grecka alebo Talianska, kde je teraz kopec migrantov z Afriky 🙄
@natalia_2 opýtaj sa tých, čo sú proti očkovaniu 😉 .....už len v Chorvátsku je medzinárodná zmes turistov a vírusov...my cestujeme celkom dosť a máme aj očkovanie navyše, napr. proti žltačke....ale môžete to risknúť, dieťatko nemusí ochorieť