Ahojte, chcem sa spýtať.Keď chceme cestovať s dieťaťom (4roky) Bulharsko alebo Turecko letecky je potrebný pas aj občiansky dieťaťa? Či stačí len pas dieťaťa.Ďakujem
Pas. A z týchto dvoch by som volila jednoznačne Turecko
z tychto dvoch urcite Turecko a s pasom. Turecko je topka cena versus kvalita
@nela01 určite Turecko podľa mojich skúsenosti. Tiež sme boli nedávno so 4 ročným. Je to super v pomere cena a kvalita. V Bulharsku také služby nedostaneš
Pas stačí a Bulharsko určite neodporúčam ani ultra all inclusive rezort, minuly rok sme na to doplatili
@deniska2706 Môžem sa spýtať ako ste doplatili na to? My ideme tento rok s 5 ročnou na Zlaté piesky do Bulharska s ultra All inclusive... Ďakujem
@zuzkac2711 nejaký vírus bol v rezorte a celé sme to pregrcali presrali s prepáčením aj 5 ročný aj ja v prvom trimestri bolo to fakt hrozne. Okrem toho Bulharsko je podľa mna veľmi špinavé tie ulice a domáci, boli sme tam poslednýkrát. Aj keď pláž a more boli super to nemozem povedať, ale veľmi sme si to neužili
@zuzkac2711 ale verím že vy takú smolu mať nebudete a pekne si to užijete držím palce 😊
@deniska2706 my velmi podobne, sluzby na nizkej urovni, syn schytal vírus a mal denne zvysenu teplotu ako rocny. Nemam na tu dovolenku dobre skusenosti. Ten viris sme mali asi v rezorte lebo lekarka co dosla sa vyhadrila ze pendluje v ranci rezortu
@deniska2706 ďakujem dúfam že nás nepostihne nič také 🙏aj keď je pravda že keď sme tam boli pred piatimi rokmi tak rodina s deťmi mala vracanie a hnačky ale taktiež ich môžeme chytiť hocikde... Dokonca minulý rok boli aj v rezortoch v Chorvátsku...
@katkaseiner mám pocit, že ten vírus tam pendluje po celom pobreží. 😁 Synovi tam bolo tiež zle.
@jersey87 asi hej 🙈
@nela01 pas stačí