Dovolenka s dieťaťom a obedný spánok

sanny2993
19. jan 2023

Ahojte dievčatá. Chcela by son sa opýtať ako ste riešili dovooenku s dietatkom a čas počas jeho spanku. Náš syn bude mať v čase dovopenky po 2 rokoch, na izbe mame zajednanu bezpečnú postieľku. Spava 2,5 až 3 hodiny. Viem ze sa to môže zmeniť ale rada si zisťujem veci dopredu 😊 ako ste travili cas kym dieťatko spi, boli ste na izbe s nim pripadne ste si napojili kameru a sli do rezortu? Ak ano, ktorá ma ďaleký dosah?

martyzpp
19. jan 2023

@sanny2993 spal v stane na plazi a my s nim 😆

lienka9
19. jan 2023

@sanny2993 pri moru sme mali vsetci siestu a boli na izbe,alebo pri poznavackach do kocika a my sme chodili a dieta drichmalo 🙂

tosomja
19. jan 2023

@sanny2993 do kočíka a spali vonku.

evka1247
19. jan 2023

My vždy chodíme cez obed najväčšie horúčavy dnu, vtedy dcéry zdriemli a my veľa krát s nimi🤣

luliu
19. jan 2023

Určite by som ho nenechala samého na izbe, to v žiadnom prípade. Spal pod slnečníkom na pláži alebo na izbe a my sme boli s nim

chillibubble
19. jan 2023

nikdy by som nenechala dieta same na izbe a sla prec. ani pod kamerou. a po tom co sa stalo maddie uz duplom nie...
my sme sice pri mori neboli, ale v Prahe hej. prvu dovolenku spala v kociku/nosici(2 rocna), druhy krat na izbe(4 rocna) a treti krat uz nespala cez den vobec(4,5 rocna) hoci doma este 2-3 hodiny pospi.

marianarem
19. jan 2023

@sanny2993 Jeden z nas bol vzdy na izbe. Pravdu povediac nam ten oddych aj dobre padol 🙂

leni1977
19. jan 2023

Môj na izbe spať poobede nechcel, aby spal v kočíku, musela som sa s ním prechádzať po okolí alebo meste cez to najväčšie slnko 🙈

leni1977
19. jan 2023

Takto to vyzeralo

rk123
19. jan 2023

dcera mala sice menej rokov ked sme boli na dovolenke, ale bud spala v kociku na plazi, alebo v izbe a vzdy sme pri nej boli ja alebo manzel

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauriik
19. jan 2023

Ja som si vzdy uspala v kociku a lezala som na plazi niekde v tieni s nimi. To morske sumenie nejako dobre posobi na spanok, deti mi tam vzdy spali jak zabite ☺️

jesenzima
19. jan 2023

My keď ideme niekam na dovolenku, tak deti ten obednajsi spánok vynechajú, zdriemnu si keď tak v aute cestou .. pokiaľ majú aktivity, tak spať ani nechcú ... A večer zaspia behom minútky, ráno ich nechávame dlhšie ... Dovolenku si obednajsim spánkom kaziť nebudem, tých pár dní prežijú vždy 🙂

maribell
19. jan 2023

Náš spal vždy na letáku pod slnečníkom. Na dovolenke som iba pár dní do roka, takže odmietam stráviť čo i len hodinu naviac na izbe 😅. Takto sme sa striedali s mužom na lehátku a ďalej si užívali more 🙂

jaskolka
19. jan 2023

Boli sme zatiaľ iba so synom tu na Slovensku , spal bud v kočíku, alebo normálne v izbe, a bola som pri ňom bud ja, alebo manžel, podľa toho, ako sme mali objednanú masáž.

titla
19. jan 2023

@sanny2993 Ked mal syn 2 roky, tak sme sa vsetci traja vratili cez obed na apartman a pospali si spolu. Minuleho roku, to mal 3, sme boli na mieste, kde bol borovicovy les a tak sme mu tam rozlozili plazovy stan do tiena a pospal si tam. Nikdy neostavame pocas obeda na priamom slnku, ci s detmi ci bez nich.
Ani by som tak male dieta nenechala same v izbe a ja sla na potulky viac ako par metrov od izby/domu. I ked s vysielackou.
My sme sice dieta ulozili vecer spat a sadli sme si kamosmi von na terasu pred apartmanovy dom pokecat s vysielackou, ale ostali sme prakticky stale v objekte (dom so 4 apartmanmi). Keby nieco za 30 sekund som u neho v izbe.

louise
19. jan 2023

Buď spal pod slnečníkom na lehátku alebo sme si šli všetci na izbu oddýchnuť. Keď boli menší, v kočíku na pláži - ale v 2 rokoch sme už kočík lietadlom nebrali.

simonka15513
19. jan 2023

@sanny2993 isiel na izbu s tatom .. boli horucavy poobede .. oni spinkali a ja sa opalovala 🙂

denden77
19. jan 2023

cerstvo 2 rocna chodila spat na hodku a pol na izbu.. sama sa pytala.. na plazi nechcela spat ani za nic 😊 takze jeden z nas siel s nou a druhy mal hodinu a pol svaty pokoj 🤣🤣
samu by som ju na izbe nenechala 🤷‍♀️

lenka2710
19. jan 2023

@sanny2993 vlani bola kamoška, malá mala vtedy tri roky, striedali sa s mužom! Jeden deň bola ona na izbe, druhý deň on

lucinka1988
19. jan 2023

@sanny2993 Veľmi jednoducho, môj takmer 2 ročný syn spáva od narodenia bez problémov na posteli aj v kočíku, čiže v case výletov a dovoleniek máva obedny spánok v kočíku- či už na pláži v tieni alebo na svahu..Na svahu ale riešim sane a fusak, tam mi tiež bez problémov zaspí..

4stanka4
19. jan 2023

spala v izbe a my s nou :-😀

helcanw
19. jan 2023

Spal v apartmáne v izbe vi svojej postieľke a ja som sedela na plazi s kamerou pri lehátku.

oblecenie99
19. jan 2023

Buď spal v kočíku alebo sme mali tak naplánovaný deň, že spal v apartmane a my sme mali siestu spolu s ním (spánok, čítanie na terase a pod., úplne super 🙂)