Dovolenka s deťmi v Maroku

akova
30. júl 2013

Uvažujeme o dovolenke v Maroku, uvítala by som vaše dojmy a skúsenosti, máme 1,5 ročného syna a 7 ročnú dcéru. Ak ste boli s tak malým dieťatkom, ako to zvládlo. Chceme ist na 8 dní, do 5* hotela, pláž stredozemné more.... Boli sme v Egypte -- tam by som s malým po mojich žaludočných skusenostiach nešla, v Tunise sme boli s malou ked mala 4 roky -- to bolo uplne ok.

baryana
4. júl 2018

@akova ahoj.boli ste nakoniec v maroku? Ako bolo? Kde ste boli presne? Vdaka za odpoved

akova
autor
9. júl 2018

@baryana nie neboli

cunami1
6. sep 2018

@akova ahoj. boli sme koncom augusta s detmi 3r a 4r v v iberostar saidia. je to na severe maroka a bolo dobre. detom sa pacilo. je tam stredozemne more takze more bolo kludne. nemusis sa tam bat ze ti dieta vbehne do hlbokej vody pretoze dlho je voda len max po pas. idealne pre deti. v hotelovom komplexe je 5 bazenov. jeden z malou vodou pre deticky a jeden kvazi plavecky. ostatne bazeny su robenebz pozvolnym vstupom. na zaciatku mas vodu po clenky a postupne sa zvecsuje. tiez vhodne pre deti. kazdy den animacie pre deti a je tam aj ceska animatorka pre deti. detom sa velmi pacilo. leteli sme 3 hodiny v nici o tretej. deti skoro cely let prespali a dalsia hodina cesty autobusom ale to sa kochali prirodou 😀 strava bola dobra. urcite si tam kazdy nieco najde. je tam cisto a riadia tam kazdy den. bazeny ciste aj plaz cista. akurat dovolenkujuci tam robie bordel. hlavne v jedalni a ked nedodrzuju zakaz vstupu v plavkach a sadnu si na calunene stolicky mokri. to je radost si po takom sadnut. domaci maju radi deti a tak sa ku nim aj spravaju ale zas nie su dotieravy. marocania su mili ludia aspon ty ktorych som stretol. ci uz v hotely alebo v medine pri saidii alebo v ojde. ja mam dobre skusenosti a boli tam aj s mensimi detmi a tiez nemali ziadny problem. nemusite sa bat tam ist na dovolenku. nie je to ako tunis alebo egypt. je to cistejsie a aj nie tak moslimske. maju vzdelaneho krala ktori studoval vo francuzku a v amerike. ja sa tam urcite este vratim