Uvazujeme tento rok o dovolenke v Madarsku. Mate skusenosti? Poradte kam ? Tych oblasti je vela a nevieme si vybrat ... Mame 2 deti 2 a 8 rokov.
Dakujem
My sme boli na Balatonfured a bolo perfektne.Plaz bola sice spoplatnena tusim 2€,ale voda dalekoooo plytka,piesok na brehu, v aureali detske ihrisko,hojdacky,preliezky,smykaly a podobne veci
Balatonlelle tam je plaž sice spoplatnená ale naozaj vhodná pre malé deti. Okrem Balatonu maju maďari vymakané termálne kúpaliská Sárvár napriklad vhodné aj pre deti atrakcie kryté aj vonku.Veľmi sa mi páčilo v Kehidakustányi malá dedinka ale kúpalisko areal je perfektný ,hned areal kupaliska je spojený s hotelom,alebo vedľa je Hertelendy ház aj odtial je volný vstup na kúpalisko už to máš v cene a strava božská o výbere ani nehovorím.
ak chcete balaton tak kukni hotel azur.boli sme minuly rok a bolo fakt super. ak nie balaton tak odporucam velmi moj oblubeny hotel karos spa. chodime tam uz roky s detmi.aj tento rok ideme.
My sme boli v Egri. Hotel bol super, kupko parádne a večer sme chodili do centra mesta na námestie. Odporúčam!
Baby dakujem ste zlate idem to preluskat
jednoznačne Hajduszoboszlo...s takými malými deťmi tam budete mať raj 🙂
my tam ideme už tretí rok po sebe a nedám dopustiť 🙂
Bol s vas niekto v sosto ci nejako takto sa to píše.?bol problem s ubytovanim bez rezervacii?len tak na slepo.
Kde ste boli a spokojny?
@bibinka mozem sa opytat je to tam s ubytovanim a stravou?? A cenovo? Vyhraju sa tam aj rocne deti ci skor starsie? Dakujem
@lucinkax20 /je tam celkovo 13 bazénov, od 5 cm vody ....detičky tam posadíš v pohode, budú sa čľapkať. naozaj je tam výborne práve pre rodinky s veľmi malými deťmi. je tam napr. aj veľký perličkový bazén, ten je fantastický. služby sú na úrovni, jedlo , pitie, nápoje, všetko je omnoho lacnejšie ako u nás na kupkách- napr. langoš, ktorý má problém zjesť dospelý chlap vyjde na 0.50 centov 🙂 ., denné menu na 2,50e. ubytovanie tam v pohode nájdeš aj naslepo, alebo si otvor tú stránku www.hajduszoboszlo.hu, preklikni na slovenčinu a tam máš aj ubytko. My konkrétne ideme do www.aidaapartman.hu(takisto tam je stránka v slovenčine). ceny za ubytko ako sme si minulý rok pozisťovali je rôzne- od 4 eurá na deň v rôznych domčekoch. ale aj hotely sú k dispozícii . Ja to vrelo odporúčam. a ešte-ak nevieš maďarsky, nevadí, ani ja neviem, ale oni sú tam takí milí a ochotní, rukami, nohami sa dohodneš, a s mládežou po anglicky, nemecky-v pohode 🙂
@bibinka dakujem velmi pekne 😉
Hajduszoboszlo tiez odporucam, aj ked tam bolo milion ludi bolo super
Ahojte, tiež uvažujeme nad Maďarskom. Ale hľadám skôr nejaký kemp, ubytovne , z ktorej keď vyjdem som pri bazénoch.Staci pár bazénov,nie 20, kde je milión ľudí. Okolie Hajduszoboszlo.
@sanmari85 to by aj mna zaujimalo