Dovolenka s deťmi v Bulharsku v hoteli Privileg

maata12
17. jan 2012

Ahojte 😉 Kočky máte niekto skúsenosti s dovolenkou na Slnečnom pobreží hotel Privileg? Chceli by sme ísť s dvojročným a desaťročným synom. Ešte sme v Bulharsku neboli, tak by ma zaujímalo či sa oplatí zajednať si polpenziu, alebo stačia len raňajky.... Pláže sú tam moc preplnené? Nevieme sa rozhodnúť či ísť radšej autom do Chorvátska, alebo risknúť Bulharsko... Tak ďakujem Vám vopred za názory 🙂 🙂 🙂

vlasa
5. feb 2012

my sme boli minuly rok autom v chorvatsku,ale koli zlemu pocasiu chceme tento rok radsej do bulharska,aj koli malej,chce ist lietadlom.ja som pozerala elenite,je to tam kludnejsie,ale pre deti sa mi to zda tiez ok.my sme boli s manzelom este bez malej,ale preplnene plaze su tam tak isto ako v chorvatsku.

mirka907
5. feb 2012

@maata12 my sme boli minuly rok v Bulharsku na Slnecnom Pobrezi a jedine pozitivum vidim v ceste lietadlom....boli sme v juli a pocasie bolo hrozne, plaz sa mi nepacila (sme zvyknuti na Grecke plaze), takze tato mi nerezala...kopec malych meduz ale nie tych stipajucich...mali sme AI, co bolo dost zbytocne, radsej len ranajky, no chceli sme hlavne kvoli pitiu pre malu...no ja do Bulharska uz urcite nie....teraz ideme skusit Turecko

mirka907
5. feb 2012

@maata12 a na plazach bol natresk...ak si nemala zaplatene lehatko musela si lezat az v zadnej casti...a lehatka boli velmi drahe....v Grecku zaplatis cca 6 eur za lehatko a slnecnik. ...tu to bolo az skoro 3nasobok...

abbey1
5. feb 2012

@maata12 My sme boli minulý rok 1. krát v Bulharsku na Slnečnom pobreží a boli sme veľmi milo prekvapení a maximálne psokojní. Pláže boli super, voda teplučká a čistá. Deti lovili malých krabov pústevníkov a rôzne lastúry. Super. My sme mali All inclusive a boli sme veľmi veľmi spokojní. Ale aj v reštauráciach boli veľmi prijateľné ceny a v obchode úplne porovnateľné s našimi. Ale ak máš vštko v hoteli, nemusíš už nič riešiť. my mse si lehátky nebrali. Dcérka mala len rok a ona potrebovala stále hrabať piesok a kopať obrovské jamy a na to potrebuješ miesto. Piesok však nepálil, tak v pohode. Slnečník sme si tam kúpili za pár drobných vlastný. Inak je tam všetrko dosť lacné, tak si aj deti nakúpili hlúposti a užili si atrakcie, super akvaparky. Môžem len odporúčať na dovolenku s deťmi.
My sme boli prelom augusta a septembra a počasie bolo výborné. Pláže neboli vôbec plné, voda super teplučká.

vlasa
5. feb 2012

@abbey1 a v akom hoteli ste boli a s akou cestovkou prosim ta?