Dobrý deň,
Chystáme sa tento rok do Chorvátska. Chceli by sme ísť na Makarsku riviéru a ubytovať sa priamo pri pláži. Lenže máme dve malé deti, starší má 3 roky a mladší má rok a nie sme si istí ako je to tam z ruchom večer. Máte niekto skúsenosti?
Je to vhodné pre malé deti?
Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď 😊
Odporucam. Kazdy si tam najde svoje.
@marfuskamila podľa mňa to pre malé deti vhodné je, len rátaj s ludmi... Co sa týka plaze, tak sú to síce kamienky, ale asi najmenšie, čo som v chorvátsku videla 😃 ak pôjdeš priamo do mesta makarska, tam máš všetko lekáreň, drogériu, obchody, detské jedlo v restikach, s kočíkom prejdeš... A asi najlepšie počasie v chorvatsku... Vo vedľajších dedinách (Baška voda, tucepi) to o nič horšie podľa mňa nie je, možno tu drogériu tam nenájdeš.... Ja by som s deťmi určite šla 😉
@pribinak ďakujem za odpoveď 😊😎
@domiklik ďakujem za odpoveď 😊
@stanulienkat ďakujem za odpoveď 😊
@marfuskamila 13 x Makarska a stále perfektne Už sme tam ako doma máš tam Lidl kaufland apfel proste všetko. Pri centrálnej plazí. Detské ihriska. Vláčik. Detské atrakcie. Maly TRch s oblečením asi 100 stánkov Pre deti ako stvorené. My súce bývame vyššie. Nad kostolom ale už sme si zvykli
@marfuskamila chodím na Makarsku už celé roky. Je to veľmi fajn pre deti. Sú tam aj rôzne atrakcie Čínou na plazi alebo vo vode.
Kopec obchodov, reštaurácií, ale normálne obchody ako lidl.
Na plazi sú bary a občerstvenie. Jasne sú aj diskotéky ale zas to nie je tak, že sa otriasa celé mesto