Dovolenka s deťmi k moru,kam odporúčate?

makeka
2. jan 2019

Ahojte chceme ísť v lete k moru dvaja dospelý+dve deti 12,4,roky.kam odporúčate ísť?chceme letecký na buď 7alebo 10dní.rozpočet máme 2500 eur.poprípade aj cez akú cestovku.ďakujem😊

lujza7512
2. jan 2019

@makeka ďobra téma to začínam riešiť aj ja

ema_65
2. jan 2019

Záleží aj či máte nejaké špecifickejšie požiadavky. Niekto ide rád niekam kde sú horúčavy, inému stačí aj 28-30 stupňov. Ale tak napríklad Turecko má dobrý pomer cena - služby.

makeka
autor
2. jan 2019

@ema_65 ja som teraz pozerala turecko hotelový komplex ,na osem dní letecky all inclusive vypocitalo mi to 2244eur.sa mi to zdá dosť veľa za osem dní či to tak idú dovolenky hlavne v júli.bolo to cez tip travel.

kulumulu123
2. jan 2019

Urcite Costa del sol v spanielsku hlavne benalmadena Vela aktivity pre celu rodinu prenadherny park, delfinarium, lanovka na show dravcov, mijas prenadherne mestecko asi 30min s mhd, motylia farma ozaj velka a zaujimava, nadherny pristav na konci promenady, morsky svet, super plaze, kvanta resauracii..... Je toho ozaj Vela my sme boli v oktobri mesiac a ani sme nestihli vsetko vidiet/zazit.... Odporucam najst si sukrome ubytko na airbnb.com plus dokupit letenku my uz inak nechodime ☺

makeka
autor
2. jan 2019

@kulumulu123 ďakujem za radu,len neviem či by sme to zvládli keď máme jazykové bariéry😃,ako sa dostať z letiska na úbytkom keď to tam človek nepozná.

pininka
2. jan 2019

@makeka tak to si našla úžasnú ponuku, hlavne ak berieš do úvahy že staršie dieťa už má 12 rokov cize sa berie ako dospely. My máme síce deti tri, ale najmladšie má iba rok a ponuku pod 2800 som nenašla. Samozrejme ale vzhľadom k tomu že potrebujeme rodinnú izbu.

hettinka
2. jan 2019

@makeka áno, tak idú dovolenky pre 2+2, ak chceš letecky a cez CK, kvalitný hotel s AI, prípadne rodinnú izbu, pod 2000 je problém niečo zohnať. Čo je lacnejšie, to sú bud staré hotely, alebo daleko od mora, alebo apartmán a stravu si musíš riešiť sama. Už ani Bulharsko nie je lacné, pozerala som.
My sme boli za lacno v Albánsku, všetko v pohode, ale služby sú slabšie, AI nie je taký ako v Turecku. Chodíme do Chorvátska autom, na 8 dní pre 4 s útratou tiež vyjde okolo 2000 dobrý hotel.

kulumulu123
2. jan 2019

@makeka airbnb je tusim AJ v ceskej verzii treba si zvolit jazyk, letenka sa da booknut cez net tiez v roznych reciach, doprava na ubytko najviac osvecena u nas taxik konkretne letisko malaga-benalmadena nas vysiel okolo 30eur kazdym smerom, jasne vlakom SA da lacnejsie ale trepat sa Este pol hodinu so stanice peso so vsetkou batozinou to by som nedala.... Chystame SA Tam AJ tento rok tak sa tesime ☺

janinah
3. jan 2019

v španielsku určite nebude tak teplá vody v mori ako v grecku,aj na toto pozerám pri dov. s deťmi, ale súhlasím s tým,že kúpiť si letenky a ubytko cez airbnb a ísť súkromne,nestratíte sa ....

makeka
autor
3. jan 2019

Tieto ceny čo som našla teraz sú väčšinou platné do konca januára keď si zarezervujeme dovolenku . potom je to už podstatne drahšie.to by ešte nevadilo vyplatiť nejakú časť,len nevieme presne ako vyjde dovolenka v robote mužovi tento rok.

hettinka
3. jan 2019

@makeka tak počkaj na last minute

158polica158
3. jan 2019

Skúste riešiť last minúte tam su vždy super ceny.

158polica158
3. jan 2019

A cestovka M-Tour Topolcany baby majú naozaj široký sortiment krajín za dobre ceny !

makeka
autor
3. jan 2019

@158polica158 ďakujem pozriem to😊

kulumulu123
3. jan 2019

@janinah my sme boli v oktob.s dcerou 2r 4mes, a v pohode sa vykupala Juh spanielska emergency gilbartar super more ziadne velke vlny aj voda v pohode ☺

kulumulu123
3. jan 2019

Smer gilbartar Sory prepina mi klavesnica do anglictiny

emkalienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
158polica158
4. jan 2019
makeka
autor
4. jan 2019

@158polica158 ďakujem😊ale chceme ísť v júli alebo posledný júlový týždeň a prvý augustový.