Ahojte viete mi poradit nejaku dobru dovolenku pri mori Grecko alebo Spanielsko s dvomi malymi detmi 1.5r a 3r. Chceme ist letecky a mat allinclusive. Idealne nie preplneny hotelovy komplex. Dakujem
@martinella1 Zakynthoss mas nejake overane hotely? Dakujem.
@gabenec13
@gabenec13 My sme boli v Kalamaki Beach hotel, tuším sa tak volal, ale kolegyňa bola na Christine a veľmi chválila. My sme boli v oblasti Kalamaki a ja s deťmi určite odporúčam. Je tam absolutný kľud, more úplne pokojné, veľmi bezpečné, klesanie vody je až po prejdení viacerých metrov. Čiže pri deťoch je to veľká výhoda. Priamo na pláži hniezdia korytnačky careta-careta, pláž je chránená ochranármi, aby sa ich hniezdam, ktoré sú v piesku, neublížilo. Čiže poriadok. Pri vstupe na pláž dostanete brožúru v rôznych jazykoch, ako sa tam správať, čo sa týka dodržiavania poriadku (aspoň vtedy, keď sme tam boli my to tak bolo). Ale kľudne by som šla aj na Corfu, tam to bolo tiež pokojné a pre detí viac než vhodné.
Ahojte, uz boli ste niekto aj bez cestovky? dakujem
@gabenec13 Za mňa určite Grécko, napríklad ostrov Zakynthoss, úžasné more, pláže, služby. Španielsko je tiež super, ale my sme mali vždy preplnené pláže a asi šťastie na "bujaré" hotely....