Dovolenka s deťmi bez prístelky

85miska
20. jún 2023

Dobrý deň. Chcem sa spýtať keď ideme na dovolenku s dvomi deťmi 4 mesiace a 1,5r vi musím zakúpiť izbu s pristelkami. Jedna kancelária mi tvrdí ze stačí dvojzložková izba a v hoteli si prenajať detské postielky ktoré sú k dispozícii a druha kancelária mi tvrdí kde sme našli lepší hotel ze nie je tl možné ze musím mať izbu 2+2 aj keď teda moje deti na posteli nespia. Ďakujem za radu.

jumama
20. jún 2023

Myslim, ze si si odpovedala sama - asi kazda cestovka, hotel, resort to maju inak - vyberte si miesto, ake sa vam paci a pozrite si ponuku konkretnej cestovky, hotela... Darmo ti tu niekto nieco povie, slubi, ak si vyberies konkretnej cestovky ponuku a ona to bude mat podla svojich pravidiel.

wade
20. jún 2023

Ak si si nie istá - zavolaj do hotela a opýtaj sa.

petamich
20. jún 2023

zalezi od hotela a cestovky - niektore zariadenia maju iba deti do 2 rokov bez naroku na lozko a starsie deti automaticky sa beru, ze treba postel a niekde staci povedat, ze potrebujete jednu detsku postielku a druhe spi s vami 🙂 zavolaj si do konkretneho hotela, otazka znie, ci pre vas to bude komfortne, ked budete vsetci v jednej izbe a deti maju asi iny spankovy rezim ale to najlepsie posudis ty

simca06022011
20. jún 2023

kazdy ma ine, ale 4mesacnemu dietatu ani 1,5rocnemu som nikdy postel neplatila a uz vobec kvol nim nebrala napr 2+2 (co niekde vyjde na dve izby). Nikdy*. Ak bol aj poplatok za dieta, bol znizeni a neplatila som ani pristelky, bud sme cestovnu postel niesli so sebou alebo nam ju poskytovali vacsinou uplne zadarmo. CO sme radsej brali bol apartman alebo ta izba s obyvackou... kvoli tomu ze dcera drichmala a my sme mohli byt vedla..
*moze byt ze proste sme mali stastie, alebo tym ze nechodime cez cestovky, proste dohodli sme to tak

85miska
autor
20. jún 2023

@simca06022011 veď to mi je divne lebo teda problém je ten ze mi povedali ze dvojzložková izba voľna je ale keďže máme deti musíme mať 2+2. Som sa chcela dohodnúť ze ja nepotrebujem pristelky a ona ze tak tl hotel ma. A v inej cestovke ze zbytočnosť 2+2 keď také malé deti nespia na posteli.

85miska
autor
20. jún 2023

Ďakujem asi vezmem tém hotel kde problém nie je. Nebudem sa naťahovať teda. Ďakujem za odpovede

nikpa
20. jún 2023

@85miska informuj sa priamo v hoteli. My sme nikdy pri tak malých deťoch pristelky ,,nekupovali,,. Keď je dieťa pod 2 roky, určite nie. Jeden spal medzi nami a mali sme prenosnú postieľku, mladší bol tam. Okašlala by som hotel, ktorý ma núti platiť zbytočne dve prístelky....