Dobrý deň. Chcem sa spýtať keď ideme na dovolenku s dvomi deťmi 4 mesiace a 1,5r vi musím zakúpiť izbu s pristelkami. Jedna kancelária mi tvrdí ze stačí dvojzložková izba a v hoteli si prenajať detské postielky ktoré sú k dispozícii a druha kancelária mi tvrdí kde sme našli lepší hotel ze nie je tl možné ze musím mať izbu 2+2 aj keď teda moje deti na posteli nespia. Ďakujem za radu.
Ak si si nie istá - zavolaj do hotela a opýtaj sa.
zalezi od hotela a cestovky - niektore zariadenia maju iba deti do 2 rokov bez naroku na lozko a starsie deti automaticky sa beru, ze treba postel a niekde staci povedat, ze potrebujete jednu detsku postielku a druhe spi s vami 🙂 zavolaj si do konkretneho hotela, otazka znie, ci pre vas to bude komfortne, ked budete vsetci v jednej izbe a deti maju asi iny spankovy rezim ale to najlepsie posudis ty
kazdy ma ine, ale 4mesacnemu dietatu ani 1,5rocnemu som nikdy postel neplatila a uz vobec kvol nim nebrala napr 2+2 (co niekde vyjde na dve izby). Nikdy*. Ak bol aj poplatok za dieta, bol znizeni a neplatila som ani pristelky, bud sme cestovnu postel niesli so sebou alebo nam ju poskytovali vacsinou uplne zadarmo. CO sme radsej brali bol apartman alebo ta izba s obyvackou... kvoli tomu ze dcera drichmala a my sme mohli byt vedla..
*moze byt ze proste sme mali stastie, alebo tym ze nechodime cez cestovky, proste dohodli sme to tak
@simca06022011 veď to mi je divne lebo teda problém je ten ze mi povedali ze dvojzložková izba voľna je ale keďže máme deti musíme mať 2+2. Som sa chcela dohodnúť ze ja nepotrebujem pristelky a ona ze tak tl hotel ma. A v inej cestovke ze zbytočnosť 2+2 keď také malé deti nespia na posteli.
Ďakujem asi vezmem tém hotel kde problém nie je. Nebudem sa naťahovať teda. Ďakujem za odpovede
Myslim, ze si si odpovedala sama - asi kazda cestovka, hotel, resort to maju inak - vyberte si miesto, ake sa vam paci a pozrite si ponuku konkretnej cestovky, hotela... Darmo ti tu niekto nieco povie, slubi, ak si vyberies konkretnej cestovky ponuku a ona to bude mat podla svojich pravidiel.