Dovolenka s cudzími ľuďmi

24. sep 2023

Ahojte máte niektorá skúsenosť ísť na dovolenku s cudzími ľuďmi/človekom? Na Facebooku je veľa cestovateľských stránok kde ľudia hľadajú parťákov na cestovanie. Niekto preferuje skupinku, niekto ide iba s chlapom a niekto so ženou. Niektoré tak idú, že cestujú s neznámym človekom len na základe FB profilu. Ešte otázka, čo si myslíte, že je lepšie? Ísť so ženou, mužom alebo skupinkou? Ja mám pocit, že mne to je asi jedno. Dôležité je aby to bola destinácia, ktorá ma zaujíma.

ivangeline
24. sep 2023

Mat priatelov a rodinu a ist s nimi je naj. ;D

h2
24. sep 2023

Išla by si sama na dovolenku s úplne cudzím chlapom??? A chápeš, že chlap, ktorý si hľadá ženu, ako parťáčku na dovolenku, môže mať úplne iné predstavy a očakávania, než ty?

muchotrafka298
24. sep 2023

V ziadnom pripade by som nesla s cudzim clovekom. Bezne chodim sama. Mne jedna znama zatajila zavaznu psychicku diagnozu a ja som isla s nou na dovolenku. Poznala som ju, lenze ta jej diagnoza tam prepukla na plno a ja som bola v strese z nej. Dobry postreh ma @h2, ze ten muz moze mat ine ocakavania ako ty a potom co ????? Za mna je ovela nebezpecnejsie toto ako ist sama.

jan510
24. sep 2023

ja som len na turistike bola s cudzim clovekom asi dvakrat tiez cez skupinu, raz to bol muz a raz zena. Ja mam take fotograficke tempo a veru mali problem sa prisposobit, tiez bol problem urcit aj trasu, vacsinou zavelili ze chcu ist tam a tam a nepytali sa kde ja. Takze chodim s kamoskou, kolegovcami alebo s ludmi,ktorych lepsie poznam, rodinnymi prislusnikmi, pripadne na viac frekventovane miesta aj sama.

majlo1234
24. sep 2023

Ja som bola dva krat ako mlada slobodna, sli sme cela partia ludi, co sa nepoznali a bola to parada. Kazdy mal moznost vybrat si, ci bude v spolocnosti inych, alebo skor osamote. Nesla by som asi s jedinou osobou, bala by som sa, ze si nesadneme

majlo1234
24. sep 2023

@muchotrafka298 tiez som tak bola s kamoskou, a bolo to extremne rodeo(pod vplyvom alkoholu) nikdy viac, a to sme boli kamaratky roky predtym, vedela som, ze ma uzkosti, ale nemala som predtym prilezitost byt s nou v konkretnych situaciach