Ahojte, prosim vas o nejake tipy na dovolenku s 9mesacnym babom teraz v aprili. Hocico,sme otvoreni roznym destinaciam. Ake mate skusenosti vy? A bola ste niektora na lodi s babom?
Na lodi som nebola boli sme v Andalúzii v Španielsku v júni ale bolo studené more tak sme malej našťastie zobrali malinky bazénika kde sa jej rýchlo voda vyhriala. Strava nabalila som kopec mlieka a príkrmov a inak jedla len pečivo ovocie a zeleninu. Keď bolo treba pospala na pláži v kočíku
ahoj, my sme boli v maji s krpatou - teda furt sme chodievali koncom maja, ale smer Taliansko (je to blizko, aby nebola prilis dlha cesta).. trosku chladne more ale prijemne slniecko a prazdne plaze..
a uplne prvykrat sme boli v septembri, to mala rok aj dva mesiace, v Chorvatsku, a to uz tam tiez nebolo vela ludi. podla mna s 9 mes. babom niekde fakt blizko, a najlepsie EU, aby nebol s nicim problem (lekari, atd.).
Prvý syn mal desať mesiacov, druhý bol prvýkrát, keď mal 11m. V Chorvátsku. Bolo výborne. Malí si to užili, ja som mala zmenu 🙂
My sme boli prvykrat v chorvatsku ked mala 7 mesiacov, a vsetko uplne bez problemov👍
Na loď by som s takým krpcom nesla. Ochorie a co? Kde pôjdete k mudr? Na lodi asi nejaky extra doktor nebude.