Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, akú destináciu by ste odporučili na dovolenku a trojročným synom? Máte nejaké skúsenosti? Chceli sme ísť do Bulharska ale čítala som, že to je skôr pre mladých ako pre rodiny s deťmi... Prípadne Tunis?
Ja Bulharsko, Chorvátsko, Tunis či Turecko nemusím., takže tam poradiť neviem. S dcérou som od roka chodila grécke ostrovy, Kalábria, Sardínia, španielske ostrovy. Priorita pre mňa bolo, aby to bol plážový hotel, aby som sa nemusela presúvať z hotela na pláž, aby bol piesok, prípadne iba drobné kamienky, aby bol all inclusive a nemusela som riešiť pre seba kade tade jedlo a pitie a aby bol v areály aj detský bazénik a nejaké ihrisko pre deti.
@mon_mon Bulharsko je super. Stravu síce majú lepšiu inde ale pizzu a palacinky mali výborne. Bývaju tam veľké vlny, často deti nemohli mať nafukovacie kolesá ani nafukovačky, pri červenej vlajke zákaz kúpania. Ale asi podľa toho kde a podľa počasia. A určite nie Slnečné pobrežie tam to žije, skôr by som volila kľudnejšiu oblasť
Chorvátsko nie, Bulharsko je super aj Turecko. Hlavne vybrať oblasť kde je piesok, dieťa sa vám tam uhrá a najlepšie keď máte minimálne All inclusive až nemusíte riešiť stravu
Bulharsko je fajn, ale za mna spinave more - riasy. Krahsie more boli v grecku a turecku
@mon_mon My sme boli v juni s 2.5 rocnym v Chorvatsku a basni o nom doteraz 🙂 Plaz bola kamienkova, ale to sa mu prave strasne pacilo. Chutilo mu aj jedlo.
Rhodos.juzna strana
Ja myslim, ze v Europe kdekolvek - chorvatsko, taliansko, spanielsko, cyprus, turecko, grecko ☺️