Dovolenka s 3-ročným synom

mon_mon
20. jan 2023

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, akú destináciu by ste odporučili na dovolenku a trojročným synom? Máte nejaké skúsenosti? Chceli sme ísť do Bulharska ale čítala som, že to je skôr pre mladých ako pre rodiny s deťmi... Prípadne Tunis?

lauriik
20. jan 2023

Ja myslim, ze v Europe kdekolvek - chorvatsko, taliansko, spanielsko, cyprus, turecko, grecko ☺️

melanta
20. jan 2023

Ja Bulharsko, Chorvátsko, Tunis či Turecko nemusím., takže tam poradiť neviem. S dcérou som od roka chodila grécke ostrovy, Kalábria, Sardínia, španielske ostrovy. Priorita pre mňa bolo, aby to bol plážový hotel, aby som sa nemusela presúvať z hotela na pláž, aby bol piesok, prípadne iba drobné kamienky, aby bol all inclusive a nemusela som riešiť pre seba kade tade jedlo a pitie a aby bol v areály aj detský bazénik a nejaké ihrisko pre deti.

zuz_ka
20. jan 2023

@mon_mon Bulharsko je super. Stravu síce majú lepšiu inde ale pizzu a palacinky mali výborne. Bývaju tam veľké vlny, často deti nemohli mať nafukovacie kolesá ani nafukovačky, pri červenej vlajke zákaz kúpania. Ale asi podľa toho kde a podľa počasia. A určite nie Slnečné pobrežie tam to žije, skôr by som volila kľudnejšiu oblasť

zuz_ka
20. jan 2023

Chorvátsko nie, Bulharsko je super aj Turecko. Hlavne vybrať oblasť kde je piesok, dieťa sa vám tam uhrá a najlepšie keď máte minimálne All inclusive až nemusíte riešiť stravu

zorkahorka
20. jan 2023

Bulharsko je fajn, ale za mna spinave more - riasy. Krahsie more boli v grecku a turecku

marianarem
20. jan 2023

@mon_mon My sme boli v juni s 2.5 rocnym v Chorvatsku a basni o nom doteraz 🙂 Plaz bola kamienkova, ale to sa mu prave strasne pacilo. Chutilo mu aj jedlo.

janinah
20. jan 2023

Rhodos.juzna strana

deedol
20. jan 2023

@melanta potesili by ma konkretne tipy na hotely a miesta, presne takto nejako si to predstavujem aj ja 🙂 ak teda mas cas, napis 🙂