Poradte dobre rezorty,prvy krat dovolenka s detmi.
Co hladame vodne preliezly,smykavky pre deti.
Peknu ,pieskovu plaz s volnym vstupom.
Teple more.
Cestu vyhradne letom max do 3h s odletom Ba,Vieden.
Skor menej ludi v rezortoch,hotely s 700izbami ,skor nie ale ak by bola oblast pekna aj ostatne veci na zvazenie.
Egypt a odkial si deti prinesu suvenir v podobe hnaciek-nie.
Moze byt aj polpenzia
Dakujem.
No je rozdiel, či chceš ísť v júny alebo na začiatku augusta...
bez termínu ti nikto nič neporadí
Choďte s hydrotour do Turecka , majú tam “klub leto” so slovenskými animátormi , takze ak máte deti väčšie od 4 rokov tuším , tak si aj oddýchnete trosku 😄
Nenapisala si okrem terminu ani dlzku dovolenky…takto sa neda vobec poradit. A vek deti tiez, podla toho sa zvycajne vybera typ izby.
zaciatok augusta 7-10dni
vek 4,4,6
@aylinn turecko sme pozerali.Ale to su take masovky.
Ono podľa mňa už všade na svete budú najbližšie 2 roky masovky keďže si každý užíva cestovanie bez obmedzení. Hlavne teda v hoteloch s (vodnými) atrakciami pre deti. Klud budete mat naozaj asi iba keď si prenajmete nejakú vilu niekde v Turecku napríklad cez airbnb , s vlastným vstupom do mora , ale zas to bude bez preliezok.
My ideme Severny Cyprus hotel Limak. Ale je to obrovsky hotelovy komplex. Bez deti by som tam nesla. Pre deti je to raj. Plus krasna plaz a pozvolny vstup do mora 🤷♀️
Vsetko s 3h doletom je masovka, bohuzial.
My sme silno zvazovali sem https://www.caremahotels.com/en/our-hotels/. Pekna plaz a blizko, auqapark hned v hoteli (na neobmedzeny vstup ale treba si byvat v tom drahsom). Nakoniec ideme na malorcu, lebo sa da letiet z BA a v lepsich casoch. Ale do 5000 by ste sa mali zmestit, kedze nas 4 to vychadzalo kusok cez 3000. Aj ked ja pravda, ze ideme na konci juna co je kvazi pred sezonou.
Inac, ja tiez neznasam masovky. Vyhlasovala som, ze do turecka ani za svet. Ale kvoli detom sme museli urobit vela kompromisov. Mala som velmi podobne kriteria ako ty
@aylinn ano ale hotel s 700izbami nie,skor tak s 300 max
Škoda, že ste nakúpili first moment. December a január boli plné akcií. Kúpili sme so 40%zľavou Turecko
@anjelicek26 ano len,viac ako 3 h s detmi v lietadle si neviem predstavit,Akoze sli by sme najradsej chorvatsko ,ale 5h autom a viac je pre nas krizova cesta.
@erikab82 No len my nevieme dopredu ako,co v praci.Ale skoda veru.
@mirko84 dakujem za tip.Menorku aj my pozerame.
Tak minuly rok boli trojrocne, ten rok vela urobi, my bravame snacky, tablety, nove rozpravky, sluchadla a je to OK, lietame od malinka... v lietadle sa vie aj postavit, najest, napit, prejst po chodbe (nie casto, ale da sa), ist sa vycikat, nie je to take, ako v aute pripnuta v sedacke...
@anjelicek26 to nie,my tak autom do 2h a uz potom konecna,aj tie 2h su take,ze stale cosi,stale cosi rev,ta uz nechce sediet ta zasa to,henta to,kazdopadne 3h v aute uz neobsedia a to maju telky .Prero nebudem riskovat v lietadle.Mali sme kanare vyhliadnute ale to z Prahy a letom ze 5h,by ma piclo😉
Severny cyprus
Cestuje niekto s airbnb na Cyprus? Ak áno ozvite sa ďakujem
Mallorca, oblasť Alcudia, hotel Condesa. Hotel je priamo na pláži s krásnou azurovou vodou. Ak máte malé deti - maximálna výhoda je plytké more. V hoteli máte bazény a šmýkačky pre deti.
@ninka30 dakujem za rip idem mrknut😘
My sme boli minuly rok tu v Turecku https://www.hydrotour.sk/dovolenky/turecko/izmi...
Nie je to nejaky super luxus, ale strava bola dobra, plaz piesocnata a boli tam tobogany pre velke deti/dospelych a aj vodne ihrisko pre krpcov a ani to nebola masovka. Nasa mala vtedy 2,5 roka. Celkovo pomer cena/vykon je Turecko fajn, len treba hladat oblasti, kde je piesok.
@milanemila dakujem,vyzera to pekne.
Balearske ostrovy, Sardínia, tento rok má zaujala Lefkada
Rátaj s tým,ze v tomto termíne sú už rodinné izby vypredané,čiže výber bude hodne limitovaný
@marcellka32 my sme boli pred dvoma rokmi, letenky cez ryanair, apartman cez airbnb. jedna z nasich najlacnejsich dovoleniek.
Samozrejme aj keby nas vysl lacnejsie pod 5 by bolo fajn,akurat ze teraz je to dost vsetko drazoba.