Dovolenka s 20 - mesačným dieťaťom

nataly34
8. júl 2022

Ahojte chcela by som sa spýtať či ste teraz niekedy alebo minuly rok alebo sa chystáte s 20mesacnym dieťaťom do Tunisu 🙂 chcem vedieť váš názor… priatel by tam aj chcel ísť lebo sme boli ako bezdetný ale to ešte pred 3 rokmi nemali sme žiadne problemi len sa obavám o syna že ako by to zvládol a hlavne tých žalúdočných problémov 🤦‍♀️ Ďakujem za názor

ms_green
8. júl 2022

Podľa mňa je to skoro. Let tam síce netrvá dlho ale 20 mesačné dieťa v lietadle neobsedí, obzvlášť, keď nie je naučené cestovať. Nemyslím, že by mal malý s letom nejaký problém ale ja osobne by som skôr išla niekde bližšie, na Slovensko, do Čiech. Nech si malý zvykne na auto a potom by som išla do lietadla.
Mne osobne je veľmi nepríjemné keď moje dieťa "otravuje" ostatných cestujúcich. Viem, že keď som ja bola mladšia neznášala som vyslovene malé deti, ktoré plakali v lietadle, lebo malý plakať bude. Maximálne keby som vedela zabezpečiť že celú cestu prespí.

nika1971
8. júl 2022

Boli sme s mladsim synom, ked mal 16 mesiacov v Tunisku...bolo to uplne v pohode...ale vela zalezi na dietati, ake je...

muminka27
8. júl 2022

My sme sa teraz vratili z Turecka s 2r synom, v lietadle sice nespal, ale tukal to tabletu. Jedno dieta mozno malo 1,5r doslova vrieskalo 40minut bez prestavky, ze som az migrenu dostala, fakt ako keby ho rezali. My sme nemali problemy zaludocne, ale pribal Tasectan Kids. Niekto ide radsej do Chorvatska, ale zas v aute 6-7h by bol horsi masaker.

majlo1234
8. júl 2022

Ja by som do tuniska nesla s babom. Ale to je vec nazoru, proste si myslim, ze predsa iny kontinent, uplne ina mikroflora, ja som bola raz v tunisku a raz v egypte a zosrala som sa aj tam aj tam😃 co sa tyka letu, nemas sa coho bat, let tam je kratky, ak si syna zvladnes zabavit(chrumky, ovocie, hracky…)

loveocean
10. júl 2022

Bola som v Tunise asi zo tri krát a teda tiež by som s bábom nešla do tejto destinácie. Také veľké šváby čo tam behali som nikdy v živote nevidela. A bála by som sa črevných potiaží. Inak dovolenka to bola fantastická, v oblasti Mahdia je krásna biela pláža to more bolo tiež krásne. Tunis kľudne ano, ale nie s babom. Let vidim ako najmenši problem, keďže je krátky.

nataly34
autor
12. júl 2022

@nika1971 a boli ste teraz niekedy alebo už dávnejšie?

nika1971
12. júl 2022

@nataly34 davno pradavno...mladsi syn ma uz 17 rokov....ale cestujeme krizom krazom od jeho 16 mesiacov....