Prosim vas viete mi poradit dovolenku s 2detmi(13,7r).
Hotel už aj s bazénmi,najlepšie aj vonkajšie a vnútorné.najlepšie by boli rodinne izby,apartman,alebo aspon pri sebe izby
Boli sme kedysi v Dunajskej Strede v hoteli Thermal,ale je vybukovany na apartmani a ani izby pri sebe nemaju volne.
Ďakujem
@humajova85 skus pozriet Miraj rezort Lucenec
@marci77 skor asi zapad a stred slovenska
Muz nechce ist niekam pri tatry
@humajova85 tu som nasla link na ten satur, niekde som citala, ze deti su zadarmo a v telerane davali aj zostrih z rezortu, velmi dobre to tam vyzeralo, pre deti su aj animacie aj ten aquapark je super ......ale osobnu skusenost este nemam
https://www.satur.sk/produkt/rezort-x-bionic-sp...
@darkswan mne vyhodili ze 900€ co sa mi zda riadna pálka aj ked si uplatním poukaz
@humajova85 ako na sk a v pripade sitna je to prehnane, ale zas uprimne naozaj to je animacne putave pre deti, len z roka na rok drahsie, kedysi sme chodili 3ja a 3 noci vychadzali tak 450
@humajova85 Štúrovo- Vadaš
a ktora lokalita na SR?
napriklad Xbionic sphere Samorin ma napadol, teraz je nejaka 30% zlava cez satur.....ten aquasvet maju paradny, aj stravu, urcite aj nove izby
alebo hotel senec ....(zo siete trinityhotels), ak ste tam ubytovani, mate vstup do aquaparku, ktory je oproti zadarmo
alebo mozno aj Nitrava aquapark
aj salamandra resort pri B.Stiavnici, len nema vonkajsi bazen, iba vnutorny
pripadne hotel Sitno
alebo gothal.sk za Donovalmi smer Liptov