Dovolenka s 13 a 7 ročným dieťaťom

humajova85
21. júl 2021

Prosim vas viete mi poradit dovolenku s 2detmi(13,7r).
Hotel už aj s bazénmi,najlepšie aj vonkajšie a vnútorné.najlepšie by boli rodinne izby,apartman,alebo aspon pri sebe izby

Boli sme kedysi v Dunajskej Strede v hoteli Thermal,ale je vybukovany na apartmani a ani izby pri sebe nemaju volne.
Ďakujem

marci77
21. júl 2021

a ktora lokalita na SR?
napriklad Xbionic sphere Samorin ma napadol, teraz je nejaka 30% zlava cez satur.....ten aquasvet maju paradny, aj stravu, urcite aj nove izby

alebo hotel senec ....(zo siete trinityhotels), ak ste tam ubytovani, mate vstup do aquaparku, ktory je oproti zadarmo

alebo mozno aj Nitrava aquapark
aj salamandra resort pri B.Stiavnici, len nema vonkajsi bazen, iba vnutorny
pripadne hotel Sitno
alebo gothal.sk za Donovalmi smer Liptov

dzejn80
21. júl 2021

@humajova85 skus pozriet Miraj rezort Lucenec

humajova85
autor
21. júl 2021

@marci77 skor asi zapad a stred slovenska
Muz nechce ist niekam pri tatry

darkswan
21. júl 2021

@marci77 len Sitno je tiez uz dost vybookovane, detto Salamandra a ceny tak 700 eur na 3 noci dve osoby

marci77
21. júl 2021

@humajova85 tu som nasla link na ten satur, niekde som citala, ze deti su zadarmo a v telerane davali aj zostrih z rezortu, velmi dobre to tam vyzeralo, pre deti su aj animacie aj ten aquapark je super ......ale osobnu skusenost este nemam
https://www.satur.sk/produkt/rezort-x-bionic-sp...

marci77
21. júl 2021

@darkswan nooo, to su take slovenske ceny tych lepsich rezortov, chcu dohnat, co cez pandemiu zameskali....ale ked sa teda uplatni rekreacny poukaz....tak aspon daka zlava

humajova85
autor
21. júl 2021

@darkswan mne vyhodili ze 900€ co sa mi zda riadna pálka aj ked si uplatním poukaz

darkswan
22. júl 2021

@humajova85 ako na sk a v pripade sitna je to prehnane, ale zas uprimne naozaj to je animacne putave pre deti, len z roka na rok drahsie, kedysi sme chodili 3ja a 3 noci vychadzali tak 450

danusskaaa
22. júl 2021

@humajova85 Štúrovo- Vadaš