Dovolenka s 10-mesačným dieťatkom

5. júl 2023

Ahojte, chystáme sa na dovču koncom augusta do Chorvátska, syn bude mať v tedy 10 mesiacov. Moja otázka je či ste niekto takto s babom cestovali, neviem totiž či si mám trúfať na takú dlhú cestu, či ho nechať 7-8 hod vo vajičku spať. Alebo ak ste cestovali tak ako ste to vyriešili vy?

ada12345
5. júl 2023

Tak pokial dieta spi, tak ideme, nezastavujeme. Pokial sa zobudi a dozaduje sa pozornosti, zastavujeme a mame prestavku. My sme boli prvykrat pri mori v HR s 8mes. dietatom a v pohode, ale sli sme len n Istriu, co je 6-7hod. cesty.

zuzina1988
5. júl 2023

Zalezi velmi aj od babatka, ja som bola s 9 mesacnym synom a sama. ale maly lubi spat v aute. a v pohode. Cestu sme dali na 2 x s prespanim vo Velkej Gorici, nakolko som nechcela riskovat ze budem príliis vycerpana. dobre planovanie, vela vody a jedla v aute. Kym spal som isla, inac pekne podlozka do travy , prebalit , najest sa a vyblaznit sa.
Vsade kam som prisla sa cudovali kde je ocko 😀
a pre zvedave … nas ocko bol v Chorvacku na motorke, isli sme ho prekvapit.
upozornujem ze som normalna, a podla ludi co ma poznaju, “vraj” nie som standardna zena so standardnym myslenim, vraj mam specialne schopnosti. neviem to posudit, ale verim si 🙂 bolo zo nadhernych 10’dni v Chorvacku; ja a syncek, tri ubytovania…

rebrambora
6. júl 2023

My sme stale dali jednu prestavku na spanie a to deti boli zvyknute chodit hore dole.