Ahojte,ideme s deťmi prvýkrát lietadlom na dovolenku. Chcem sa spýtať,ako riešite, keď checkout máme do 12,00 a odlet až o 22,00 hod.?
My sme to mali podobne teraz na dovolenke. Spýtala som sa na recepcii a našťastie mali úschovňu na kufre a sprchu k dispozícii 🙂
Nechať kufre na recepcii a ist sa kúpať.
predlzili sme checkout, zaplatili a sup k moru. Kludne sprcha, jedlo, balenie a odchod domov
Ďakujem
Možnosť neskoršieho odhlasenia z izby zistiť na hoteli. My sme platili 50€ na Cypre a v izbe sme boli do 18.00. A služby rezortu až do odchodu k dispozícii.
Pokial je moznost neskorsieho checkout, tak je dobre to vyuzit. Plati sa za to, niekde to maju na hodinu tu sumu, inde to maju tak, ze napriklad do 16:00, do 18:00 a pod. ze tam je suma ako keby za tie hodiny celkovo. Pokial je hotel plny, nemusia Ti to umoznit doplatit a tiez nemusis ostat v povodnej izbe (mozu Ti dat akukolvek inu volnu). Vybavujes si to sama na recepcii par dni vopred.
Naposledy ked som bola v Grecku, 4* hotel, tak chceli za kazdu hodinu po 12:00 20 EUR/osoba. V Turecku som platila myslim 50-60 EUR do 16:00, dlhsie sa vtedy nedalo.
Na recepcii si necháme kufre a ideme k bazenu ešte