Dovolenka pri mori v septembri

10. aug 2023

Mala by som otazku, kde je ešte teplé more v septembri? A hlavne všade počúvam, že ake lacné je cestovať v septembri. No ja čo pozerám tak pre dvoch dospelých a dve deti všetko nad 2500€ tak to mi nepríde extrémne lacné. Alebo hľadám zle? Poradíte mi nejakú lacnú cestovku..?
Ďakujem

martinka13
10. aug 2023

No žiaľ 2500 nie je veľa pre 4 ľudí. Ak chceš aspoň 12 dní a AI. Teplo bude v Egypte, Turecku (možno trochu viac veterno).

macik34
10. aug 2023

Chodíme do Turecka len v septembri. Vždy bolo super. Odporúčam overené cestovky Hydrotour, Tiptravel..... Ak to máš aspoň 4 hviezdičky a All inclusive tak je cena super

kati301
10. aug 2023

Moji rodičia boli tento rok za 2900€ len oni dvaja na týždeň, čiže keď sa pre 4clennu rodinu točíš okolo 2500€ je to super lacne 😃

evaachesa
10. aug 2023

Na 2 týždne a All inclusive? Ak áno, perfektná cena. 😃👍

zafir01
10. aug 2023

Dostaneš sa do tej sumy ,ale nie cez cestovku . Tiež sme s mužom pozerali seot či október a všetko sme boli na sume 4tis€ cca .
Sú to sumy teda ,čo počúvam za dovolenky . My sme 2+3 ... A keď mi kamoška povie ,že v tej istej zostave ich 5tis vyšlo Chorvátsko na 6 noci hotel ... Uf .. 2 roky dozadu sme šli na 14 noci čierna hora taká spoznávačka .síce obedy v reštike a raňajky a večera som varila ,ale 2 tis € sme minulý aj s benzínom ,stravou ,ubytko .no proste nakomplet 🫣
Žiaľ nie som ochotná dať 5 tis za týždeň dovolenky ..za tú sumu s mojimi deťmi cestujeme mesiac . Síce v inom komforte ,ale to je o prioritách

hladamematku
10. aug 2023

Teplo máš v Európe Cyprus grécke ostrovy talianske ostrovy juh južnej Európy Malorka čo mám odskúšané opakovane

misana84
10. aug 2023

september je este vsade teplo..no okrem Chorvatska...no je to lacne...v sezone by ste za to dali vyse 4000€

misana84
10. aug 2023

a po dalsie pozor na lacne cestovky aby to nedopadlo ako podvod alebo budete extremne nespokojna

mima172
10. aug 2023

Naposledy sme boli v septembri v Turecku a bola to skvelá dovolenka. Teploty príjemné, more teplé (na mňa až moc). A hlavne vždy berieme Last minute (cestovky strašia, že nie sú ale sú a vždy budú), keď vidím tie sumy co sú ľudia ochotní zaplatiť v predstihu za dovolenku 🥴 Odporúčam CA Invia, cez nich kupujeme posledných 10 rokov.

vanilkovazmrzka
10. aug 2023

September je stale na vacsine miest sezona.

milanemila
10. aug 2023

Uz by som sa asi vyhla v septembri chorvatsku, lebo tam uz moze byt pocasie loteria. Kludne grecko, turecko, spanielsko atd. More je praveze v septembri teplejsie ako v juny. Ist v septembri je super, mimo prazdnin, menej ludi, lepsie ceny.
K cene sa vykadrovat nejdem, kedze vobec neviem o aky hotel/krajinu/standard ide, ale urcite je ta cena nizsia ako ten isty hotel jul/august.
Mne najviac vyhovuje chodit do tepla na jesen/v zime, ked uz tu je hnusne a kym nemame deti v skole a vykrivat letne prazdniny, tak si mozeme ist kedy chceme 🙏🏼 ked je tu 30 srupnov sa mi ani velmi nechce ist niekam kde je 35, ale tak chodime aj v lete.

akvi
10. aug 2023

@misana84 september býva v Chorvátsku náhodou veľmi prijemne. More je ešte teplé a nie sú horúčavy na zdochnutie. Mám kamarátov, čo tam majú apartmán a oni sa kúpu ešte aj v októbri. V Chorvátsku veľmi záleží, že kde. Sú miesta, kde je hlboká voda a ja som tam mala problém vliezť aj na prelome júla a augusta.

marci77
10. aug 2023

neviem kam k moru chcete ist, ale napr. sever Talianska (Lignano, Bibione, Caorle, Lido di Jesolo a pod. lokality) by vas so vsetkym vysli tak do max. do 1500-2.000eur, je tam plytke more idealne pre deti

lenze vacsinou sa tam ponuka ubytovanie apartmanoveho typu, bez stravy .....ale tak najest sa mozete typu take away, 1 velky kusok pizze stal okolo 2,20
croissant s capucinom na ranajky do 5eur

z BA cesta autom trva 6hodin cez Rakusko

www.lampo.it je talianska cestovka, popozerajte ceny na september, ale daju sa najst aj za 500-700eur pre 4osoby v septembri

alebo napr. Kreta ....tam by malo byt urcite teple more, my sme tam jeden rok boli na konci septembra a v pohode sme sa kupali, more malo 27stupnov

rebrambora
10. aug 2023

Ceny sli hore. Do ten ceny sa dostat je velmi fajn. My sme chodievali do Chorvatska prve Septembrove tyzdne.

misana84
10. aug 2023

@akvi ja celkovo Chorvatsko nemusim...pre mna je tam velmi studena voda a vysoke ceny...ja som skor zamerana na Grecko

akvi
10. aug 2023

@misana84 no áno, len autorka chce lacno. A to Chorvátsko stále proste vychádza najlepšie, aj keď je fakt, že restiky sú drahé. Ale vždy sa dá aj čiastočne si variť. Grécko pod 3000 neverím, že nájde.

misana84
10. aug 2023

@akvi tak teraz sa sezona zmenila...niekedy sme cestovali do Grecka letecky fakt za smeisne ceny ale po Covide sa situacia važne zmenila a ceny isli hore...ale vie si najst apartman a letenku napr. na Korfu...myslim, že aj Kefalonia, Thasos, pevnina lieta že len apartman bez stravy

muchotrafka298
10. aug 2023

Dovolenka v septembri moze byt u ck lacnejsia oproti terminom jul august, ale urcite nie lacna. Ten budget je prilis nizky aj na to, keby si isla sama a vsetko si vybavovala individualne. Lebo letenky isli tiez hore, ubytovanie nehovoriac. Jedine ist niekam do apartmanu a varit si. Lebo ako dievcata spominaju Chorvatsko, tak ja som bola tento rok v juni a drahsie tam boli restiky ako na Slovensku. Kamaratka chodi roky do Turecka v oktobri, len problem je tam ten, ze je skoro tma a zimsie vecer. Ale kupat sa normalne kupu. Slovenske CK ale tieto pobyty neponukaju, treba ist s rakuskymi alebo nemeckymi z Viedne. V nasich CK vacsinou koncia tieto dovolenkove letne destiancie v septembri.

abbey1
10. aug 2023

Začiatok septembra je najlepšia dovolenka. Chodíme tak pravidelne Španielsko, Turecko. Neskôr už len teplejšie destinácie. Bez cestovky vieš dať väčšinu krajín podstatne lacnejšie. Cestovky zažívajú ďalší boom, neskutočne si zdvihli ceny.
Pozri lacné letenky do destinácie, ktorá by sa vám pozdávala a hotel, apartmán už nájdeš vždy. Držím päste.

yanni
10. aug 2023

September je super. My chodime len v septembri. Nam to super vyhovuje, ze mame aj prazdniny do polovice septembra. V septembri mas aj na juhu Europy teplo, aj more, nemusis ist daleko. Spanielsko, Taliansko, Grecko, Malta, Portugalsko, juh Francuzska. Atlantik toez nebol az tak studeny. My sme vlani boli na Madeire, super pocasie, voda fajnova aj vo free water sme sa kupali. Teraz ideme zase zaciatkom septembra 2+2 do talianska. Tentokrat ale spoznavaciu okruznu jazdu vlastnym autom az do Kalabrie a spät. Netreba ist cez cestovky. Cestovky su zdieraci a neponukni ti nic extra. Ked je problem, tak sa aj tazko dovolava pomoci a pravdy. My stale bukujeme vsetko sami a zvlast ubytko, zvlast cestu (ak napr. letime).

sunshine_007
10. aug 2023

Balearske ostrovy su skvele na dovolenku v sept, Fuerteventura napr. zazila som uplne prazdne plaze v sept.

soldi
10. aug 2023

ja som si davala teraz robit ponuky v cestovkach. napr invia mi dala ponuku pre 5 ludi do hotela s polpenziou na 7 noci, doprava letecky, odlet 7.9. za 2200€.
bulharsko.

wiwi28
10. aug 2023

My ideme v druhej polovici septembra na Mallorcu, bude ešte teplučko a už nie davy ľudí. Ideme do Can Picafort. Minulý rok sme boli posledné 2 októbrové týždne a bolo úplne letné počasie a more tiež ešte dosť teplé. Ale to nám aj domáci hovorili, že to je výnimočné teplo, že takto bežne nebýva. My sme 3, ideme na 2 týždne, bývame v apartmán hotely, stravujeme sa sami + máme na 2 týždne požičané auto a mám rozpočet 3200€. Všetko vybavujem sama a hlavne striehnem na lacné letenky, ubytko som bookla už v marci za veľmi lacný peniaz aktuálne čarujem s autom. Máme síce rezervačku ale stále pozerám či sa nenájde niečo lacnejšie. Mňa to baví takto riešiť dovolenku.

autor
10. aug 2023

@wiwi28 Nenájdeš aj nám niečo 😊😉 nie ja pozerám ešte lacnejšie...prerabame dom a jednoducho peňazí nemám extra na "drahšiu" dovolenku

misana84
10. aug 2023

Nehnevajte sa ale ak máte výdavky s prerabkou tak načo idete na dovolenku za každú cenu? Veď čo sa stane ak proste nepôjdete lebo financie idu inde… akú máte predstavu? Koľko chcete investovať?a čo za tu sumu chcete?na ako dlho?