Dovolenka pri mori s 3-ročným dieťaťom

irina48
27. feb 2024

Ahojte!
Idem si k vám po radu. Chystáme sa na dovolenku k moru prvý krát s dieťaťom (3roky) a s malým psom. Najlepšie by bolo niečo kam by sme sa vedeli dopraviť autom.
Akú destináciu by ste nám poradili? Prípadne ktorej sa máme radšej vyvarovať?

sejbipi
27. feb 2024

Riešila by som Taliansko alebo Grécko 😊

mimi3008
27. feb 2024

@sejbipi Grecko autom???

hanaxxx
27. feb 2024

ja by som isla do talianska. Boli sme v chorvatsku, tiez preto, lebo sme chceli ist autom a a co najblizsie, boli sme v crikvenici, ale uz by som tam nesla. V taliansku mas piesocne plaze, siroke, v chorvatsku to z tohto pohladu bola katastrofa, plaze kamienkove (aj tie, ktore na nete najdes ako piesocne), spinave - vsade samy cigaretovy ohorok, hlava na hlave. Jedine, cim som bola pozitivne prekvapena, ze more nebolo studene (napriek tomu, ze sme boli na severe).

anjelicek26
27. feb 2024

Grécko s autom - pes a 3 ročne dieta och nie... Poľsko Nemecko Dánsko ma nádherné siroke pieskove plaze.. a autom to máš kúsok... chodíme takmer každé leto... inak klasika taliansko chorvátsko...

hanaxxx
27. feb 2024

@anjelicek26 a aka je tam teplota vody? bude to asi skor pre ludi, ktori nepotrebuju 26 stupnovu, alebo? Ale kebyze mam moznost ist na dve dovolenky, tak by som to urcite skusila.

anjelicek26
27. feb 2024

@hanaxxx 22?23? Neoprény treba,potom sú tam cele hodiny... hlavne lovia kraby,ryby,zbierajú mušle.. ja neznášam z duše masovky...

hanaxxx
27. feb 2024

@anjelicek26 ja tiez nemam rada kopec ludi, ale zase ani studenu vodu :(. Ale to lovenie, by za to stalo.

anjelicek26
27. feb 2024

@hanaxxx no deti sa tam vždy vybláznia a o to ide.. nenudia sa tak ako v rezortoch...dávame legoland a múzeum tulenov a ubytko je cenovo veľmi fajn...

julovka8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sejbipi
27. feb 2024

@mimi3008 samozrejme. Absolvovali sme to už 3x. Tiež s 3r dieťaťom. Vyrazíš podvečer, spánok dieťaťa v aute a okolo obeda si tam. Poprípade sa to sá skĺbiť aj s krátkym výletom 1-2dni napr. V Maďarsku, Srbsku, aby nebola cesta na pocit tak dlhá. Hravo sa to dá zvládnuť

medda_beda
27. feb 2024

Za mňa Bulharsko.Prespať viete v Rumunsku aj so psom.
Boli sme keď už nebolo veľa ľudí, more bolo horúce, počasie pekné, pláže pieskové.

chiarisimo
28. feb 2024

Bosna a Hercegovina - Neum, celé pobrežie Čiernej Hory

vevesh
28. feb 2024

@irina48 moznosti je vela, ako uz bolo spomenuta klasika Taliansko, Chorvatsko, Grecko- len pozor, na niektorych plazach su psy zakazany. Cize pozerat aj na to.

vevesh
28. feb 2024

@mimi3008 a do talianska ci chorvatska autom? Vsak to mas to iste, pokial ides juznejsie od benatok ci od istrie....

221girl
28. feb 2024

Grecko je topka z krajin co su dostupne autom 🙂 na sever to mate nejakych 16 hodin cesty aj s prestavkami, ked nepojdete na vikend ale vyrazite cez tyzden