Dovolenka pri mori pre troch s limitom 600 eur na osobu

szudova2
26. mar 2017

Zdravím, potrebovala by som od Vás menšiu pomoc ohladom dovolenky. Neviem nič dobreho nájsť v Taliansku, Chorvátsku,Grécku alebo v Španielsku. Cestujeme traja a max. limit na osobu je 600 €. Musí to byt na pláži. Pomožete mi ? Lebo som už zúfala z toho ze som nic nenašla.

novana
26. mar 2017

@szudova2 , nepíšeš na ako dlho, akým dopravným prostriedkom, aké služby plánuješ využiť...

szudova2
autor
26. mar 2017

Na 9/10 dní , lietadlom alebo autom

szudova2
autor
26. mar 2017

@novana Hladala som asi uplne všade a buď všetko drahe alebo skaredá pláž s morom

sissy27
26. mar 2017

@szudova2 preboha si otvor invia.sk alebo verne.sk a vyfiltruj si čo chceš... Ako my máme vedieť, čo by tebe pasovalo? Aké ubytko, doprava, strava, termín, atrakcie...

szudova2
autor
26. mar 2017

@sissy27 Nemusíš sa hned do mna navážať na invia.sk som bola a nič zaujímave tam nebolo

sissy27
26. mar 2017

@szudova2 ja sa nenavážam, ale ozaj mi povedz, ako my máme vedieť, čo tebe bude dosť dobré... Hlavne keď si zadala toľko kritérií koľko si zadala...
Ale za 600€ na osobu 9/10 dní v tvojich destináciach a priamo na pláži nečakaj all inclusive 5hviezd letecky... Hlavne ak hľadáš teraz... First moment zľavy sú preč, na Last minute ďaleko...

szudova2
autor
26. mar 2017

@sissy27 tak mi nejako porad

bluka2
26. mar 2017

Ono celkovo plaze v Europe su dost skarede, resp. drviva vacsina skarade a menej skarede az prijemne, aj keby si si este priplatila, tak to nezmenis

bluka2
26. mar 2017

Ja by som to s tymto budgetom vyriesila takto: 400-440 za osobu dam do letenky na iny kontinent, kde su schopne plaze (kedze vam podla vsetkeho ide o to) a najdem nejake lacnejsie ubytko (takto dopredu s prehladom) a najst nieco, kde je lacne jedlo v rozvojovych krajinach nie je problem uz vobec

szudova2
autor
26. mar 2017

@bluka2 Tak čo odporucas ty ?

bluka2
26. mar 2017

@szudova2 Napriklad Filipiny

szudova2
autor
26. mar 2017

@bluka2 a presnejšie ?? Nejaky hotel ?

bluka2
26. mar 2017

@szudova2 saud beach pagudpud, hotely s bazenom tam najdes aj za 18 euro, proste uzasne.... inak lutujem, ze to sem pisem, lebo ked som tam bola, boli tie plaze uplne prazdne. Nebolo to ani tak davno...

szudova2
autor
26. mar 2017

@bluka2 dakujem pekne a neviete ze ci je ibiza vhodná ?

bluka2
26. mar 2017

@szudova2 Na Ibize som nikdy nebola, ale spanielske ostrovy su celkom fajn. Z tych kde som bola sa mi najviac pacilo na Lanzarote, tam bolo tiez prazdno, pekne plaze (na Europu az hadam velmi pekne), lacne letenky s Easyjetom (neviem ako teraz), super jedlo a super lacny alkohol a cigarety (to pomimo, iba mi to ostalo v pamati, lebo ma 80centov za balicek mecanicos vtedy soklo - inak nefajcim 😀 )

floren
26. mar 2017

@szudova2 skus pozriet Thassos cez Turancar...plaze su pekne...pre mna top marble Beach...ak pojdete autom tak mozte pobehat cely ostrov...dookola ma 100 km a kazdy sen byt na inej...plaze su pieskove aj kamienkove...marble beach je mramorova plaz

floren
26. mar 2017

https://www.turancar.sk/cestovna-kancelaria/pob... popripade cez booking si pozri ubytko

zalka
26. mar 2017

@szudova2 do svojho limitu by si sa mohla zmestiť v albánsku, nikto ho tu nespomínal https://tiptravel.sk/zajazdy/?ProductTypeID=401...

anabeth
27. mar 2017

na pláži, za dobrú cenu sa rezervujú dovolenky na jeseň... celá politická situácia vo svete spôsobila, že daleko viac ludí sa bojí cestovať napr. do Egypta a ostávajú v Európe... za 20 rokov sme nezažili tolko ludí ako vlani v chorvátsku a taliansku

tilly
27. mar 2017

600€ na osobu letecky a hotel pri mori? este aj peknu plaz... 😲 necudujem sa, ze nevies nic najst... zniz naroky alebo zvys rozpocet

summerlili
27. mar 2017

Ak môžem, tak predovšetkým by bolo vhodné, aby si uviedla, či chceš ísť vlastnou dopravou, letecky alebo busom. Či sama alebo s cestovkou. Ći vlastná strava alebo polpenzia alebo AI (AI za tú cenu určite nie). A najmä na ako dlho (8, 11, 14 dní a pod.). A samozrejme je dôležité, či tie 3 osoby sú dvaja dospelí s dieťaťom (a s kým starým) alebo traja dospelí, čo je teda už veľký rozdiel.

Až potom by Ti mohol dať niekto adekvátne odporučenie, lebo takto je to strieľanie do vzduchu.

Skús si pozrieť napr. stránku http://www.agenziateghil.it/en/ kde si zadáš kritériá - toto je agentúra priamo v Lignano Sabbiadoro na severe Talianska, cez ktorú sme boli 3x ešte s malými deťmi. Zadáš si tam termín, vzdialenosť od pláže, veľkosť ubytovania (či Vám stačí jedna izba s kuchyňou a pod.) a vyhodí ti to možnosti a cenu a voľné termíny.

Len malé upozornenie z predchádzajúceho roku - dvoch, a to, že kvalitné a lacné ubytko v Európe je už najvyšší čas hľadať, lebo politická situácia v Turecku, Egypte a Tunisku spôsobila, že pobyty v Európe sa veľmi veľmi rýchlo míňajú. My napr. kupujeme dovolenku v 4* alebo 5* AI letecky na 12 dní už vo First momente, ale cenu, akú píšeš, sme nemali ani náhodou.

Takže buď znížiš nároky alebo zvýšiš cenu ....

luna379
27. mar 2017

@szudova2 na 10 dni vratane dopravy traja za 600€? :D tak si zober, dobre , doprava ak by stala 50€ pre kazdeho tak to je 150€ ... 450€ na 10 dni = 45 € na den na noc pre 3 osoby je dost nerealne prepac ... zo stravou zahrnutou v pobyte uz absolutne nerataj

luna379
27. mar 2017

Limit na osobuuu jaj! Okej tak 1800€ je uz lepsie 🙂

didamt
27. mar 2017

@bluka2 tak to ma prekvapuje že pláže v Europe sú škaredé.....koľko si ich pochodila ? My chodíme prevažne Chorvátsko, pretože nám vyhovuje auto a mnohé iné veci. Jedna krajšia pláž ako druhá....neviem čo je u teba kritériom na krásnu pláž...pre nás : minimum ľudí, žiadne odpadky, žiadne bary a burácajúca hudba, žiadne vodné atrakcie za poplatok. Pre nás krásna pláž je taká, kde je čo najmenej ľudí, dobrý vstup do vody, žiadna zakalená voda, pekný výhľad. Pre niekoho pláž o ničom a pre nás raj na zemi. Takže toto je čisto subjektívny pocit.

bluka2
27. mar 2017

@didamt Myslim si, ze dost a nielen tych europskych... Pre predstavu cestujeme casto: november senegal a pobrezie slonoviny, januar kena, februar cina. Z europskych su najkrajsie podla mna v portugalsku - Alentejo, take, kde sa clovek dostane iba terennym autom. Mam plaze rada, aj ked podla mna su lepsie veci, co sa daju vidiet pocas cestovania, takze 10 dni na 1 plazi som bola naposledy tak pred 15 rokmi. Ved je v poriadku, ze kazdemu sa nieco ine paci. Ja som napisala, co by som so 600 eurami spravila ja, mne by bolo luto ich minut v chorvatsku proste...

yanni
27. mar 2017

@szudova2 fuuuu no stake limitom sa takmer nikde nedostanes.
A ako tu uz bolo pisane, Europa je nic moc.
Spanielske ostrovy su OK (OKrem Mallorky a Ibizi aspon s malymi detmi by som tam v sezone nesla).
Na Lanzarote bolo super, prazdno, cisto. Ale priprav sa na "cierny" piesok a Vietor. lanzarote, Tenerife, ci leto, ci zima, tam strasne duje.

A este poradim. Skus si pokukat vsetko osobitne. Lety a hotely. Casto to vyjde cenovo lepsie ako ked nieco bukujes ako Paket.

Napr. booking. com hotel.

Najlacnejsi let najdes v porovnani napriklad cez google. Vyber si destinaciu, najdi si kod daneho letiska, zadaj to v "hladaciku" ako pomer napr. BTS:TFS (Tenerife) a google ti vypluje najlacnejsie lety vsetkymi moznymi airlines. Zadas si priblizny datum, pasazierov, u deti vek.

bluka2
27. mar 2017

@didamt to je smiesne, ako ma kazdy uplne ine preferencie - ja autom na dovolenku by som nesla, podla mna strateny cas...

yanni
27. mar 2017

presne tak. Mas uplnu pravdu. my cestujeme tiez straaasne vela. A nam by napr. bolo niekde 10 dni len "vyvalovat" sa na jednej plazi vela. Neviem, ja by som to asi nevydrzala.
My letime napr. v maji na Seychelly a nehrozi aby som ja tam ostala cely cas len v nejakom rezorte. tam je tolko co pozerat, pochodit, navstivit.
Podobne Kuba, Mauritius.
Len tak niekde 2 tyzdne chlastat na Ballermanne, no nehrozi. Skoda vyhodenych prachov a zabiteho casu.

Ono je ale tazke radit, ked podmienkou je len plaz. Tych je vela. treba investovat cas a poprecitovat recenzie, reportaze, skusenosti.
@bluka2

hettinka
27. mar 2017

Albánsko letecky. Krásne pláže a super strava. A do sumy sa zmestis na 7 noci

tranquillo
27. mar 2017

Čierna Hora by možno bola v limite, alebo trošku nad. Ale bolo dosť studené more keď sme tam boli my. Ale ináč super, mali sme ultra all inclusive.