Ahojte chcela by som poprosiť o radu na nejakú dovolenku hotel alebo ubytovanie pri mori pre 5 osôb ideálne do 2000 eur letecky... Ďakujem a aj typy na hotely poprosím
Pre 5 osob letecky do 2000 tazko...nepises ani, ci dospeli, deti, ale nevyjde to aj tak
Podľa toho kam chcete ísť ,v akom dátume. my sme si dali naceniť Grécko ,Spaniesko a Turecko 2 dospelý a 3deti koncom augusta ,all inclusive a nikde sme sa do 2000€ nezmestili.
Najlepšie napísať cestovkam ,ak chcete ísť cez cestovku ,alebo letenky a ubytovanie riešiť zvlášť na vlastnú päsť.
To je cena na 1 osobu 2000 euro alebo vtip, uplne trapny hotel co som ja pozerala 2+2 deti od 3500 euro a to len take ako Turecko, Egypt a podobne ak chce kvalitnu dovolenku letecky pre 5 osob rataj od 4500 letiskove poplatky su mega drahe teraz
Ja neviem či poradím, raz som šla s ex na dovolenku na Mallorcu, chceli sme last minute, boli sme sa pýtať v piatok v cestovke, stala cez 500€ (odlet utorok). Cez víkend cestovka zavretá, pani nám vraví, dojdite pondelok, to bude nižšia cena. Pondelok ráno o desiatej sme naklusali do cestovky, cena 320€ 😱 len teda na to nezoženiete 5miest....držím palce, ak sú to 2dospeli a tri deti tak ťažko sa budete ladiť :-/ možno závisí aj aký vek deti.
To ti vyjde tak Chorvátsko autom letecka dovolenka vyjde drahšie
Bez cestovky úplne v pohode. Ako prvé kúp lacné letenky. Potom skús hľadať ubytovanie cez AIRBNB, ak chceš hotel, pozri booking a následne napíš ešte priamo do hotela, či neponúknu lepšiu cenu.
My sme pochodili Španielsko, Turecko, Bulharsko, Tunisko, Chorvátsko, Maltu,... a nikdy sme 2000 za dovolenku nedali 4 osoby. Milujem cestovanie. Ale keď môžem mať tú istú destináciu za polovičnú cenu, nebudem to niekde preplácať.
Tiez si myslim, ze to date ak nie ste moc narocni. Destinaciu si vyber podla lacnej letenky na ryanair a ubytko podla bookingu.
ale s cestovkou nemate sancu ako pisu vyssie, jedine last minute ak viete odist hned na druhy den a tazko povedat ci tam bude az 5 volnych miest.
Cez cestovku nehrozí, najprv vymaknut dobre letenky, hneď potom cez airbnb ubytovanie, dá sa to
@abbey1 presne, my sme v zivote nesli cez cestovku, vsetko si vybavujeme sami a je to vzdy bez problemov.
jedine po vlastnej linii, kupit letenky cez nizkonakladovku a ubytko air bnb.
cez cestovku na 2 tyzdne v lete 5 ludi tak jedine slovensko za 2000.
za mna pozri letenky, v tom termine ako potrebujes. (BA/ budapest/vieden) destinaciu aspon krajinu a len hodiny na nete..... prajem pevne nervy neskoro ste sa spamatali
Pozri nejaké lacne letenky napr cez Pelikan. Mužovi som kupovala teraz na máj, pôjde s 3 deťmi (takmer dospelými). 5 dní na Sardínii s ubytkom a raňajkami na pláži ich vyjde ani nie 800€. Takže dá sa, len stravu potom treba riešiť individuálne.
@dskjhfdlkdjhl viete dať nejaké rady ako si všetko zladiť a cybavit? My sme dvaja dospeli a dve deti, hladam dovolenku prve dva julove týždňe, no nikdy som tak necestovala ako na to?
@jaga18 ako riesite transfer z letiska?
@maria.vinea Najdes si letenky, potom ubytovanie a mozete ist. Alebo mozete skusit najskor cestovat autom, potom staci najst vhodne ubytovanie. Nie je to nic narocne, dobre je, ak vies napr. anglicky, potom sa hlada jednoduchsie. Treba aj recenzie precitat, ci napr. to ubytovanie nie je nejake horsie.
Prvé treba hľadať lacné letenky ale Bulharsko na pohodu.
5 osôb (koľko dospelých?).. letecky, no neviem či niečo nájdeš