Prosím Vás, odporúčte destináciu, najlepšie aj s foto, kde je krásny čistý, ideálne biely piesok a tyrkysové more. Do 2000-2500€ (2 dosp.+4r.d)
Na gréckych ostrovoch (napr. Milos, Kréta) majú krásne more
@83lenka83 Tam sa bojím ísť + predražené a preludnene a ani Turecko.
chcela by som práveže Grécko, Taliansko.
Rhodos-Lindos
Tak v taliansku je tak na sardinii ale to je mimo rozpoctu, ktory si napisala a tipujem, ze grecko teraz s cenami tiez…
Južne Taliansko, najlacnejšie vyjde Egypt, Grécko Turecko mimo sezóny jún, september, ale v Turecku je skôr drobný štrk, ale napríklad Kleopatra beach ma piesok
Sardínia a podľa mňa do 2500 sa isto vleziete. Je tam nádherne.
My ideme na Sardíniu v júli na týždeň (2dosp plus dieťa 10r) Ale 2tis nás vyššie len hôtel s raňajkami à trajekt z Genovy a späť keďže my ideme autom. Takze vás rozpočet bude na Sardínii malý... A v sezóne krásne čistý a biely piesok a tyrkysové more za tu sumu neviem neviem ci nájdeš.
Teoreticky aj 5 Terre. Tam sme sa vošli do 2500 e.
Mohli by ste vyskúšať aj Kalábriu,hotel Nicotera beach alebo Grécko - pevninu,napr. oblasť Sarti.
@jaja20 😁🥰 ďakujem za fotky
@lia09 súhlasím, nádherné more 🤩 presne tak ako si ho predstavujem
@emka530 ďakujem 😊 máte aj real foto?
Na Korfu v Labranda je sice krasne, ale chladne more. Moj vtedy 4 rocny sa tam nechcel kupat. Ked chcete teplucke, mierne, krasne s jemnym pieskom, odporucam https://koala.sk/dovolenka/cyprus/sentido-sandy...
Este doplnim, ze my sme boli prvy julovy tyzden a bol tam klud..koncom tyzdna sa uz zacalo plnit, cize ak nechcete plno, tak skor ten posledny junovy tyzden.
Našla som foto z januára 2019. Mimo sezóny tam chodievame za facku - tento výlet nás vysiel 110 eur na osobu všeho všudy. V lete nás vysiel 500 eur na osobu všeho všudy. Fotka ktorú pridávam je robená na najznámejšej bielej pláži hore na severe - Stintino. My sme si ju užili super bez ľudí, ideál na fotenie. deti chodili aj po mori, more malo cca 16 st. Vtedy tam bolo vonku od 18-20 st.
Toskánsko, Vada.
Tak v takomto rozpočte biela pláž jedine v Tunisku.
Pozrite Cyprus, len do tej ceny sa asi nezmestite. Ak ešte Egypt Pyramisa beach resort.