Dovolenka pri Baltskom mori

27. feb 2023

Ahojte,
zaujíma ma či sa dá stráviť v letných mesiacoch dovolenka v Poľsku pri Baltskom mori so všetkým? Myslím tým aj kúpanie v mori. Dá sa v Baltskom mori kúpať?

autor
27. feb 2023

aj s 3 ročným dieťaťom.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
27. feb 2023

Tak ked ste otuzilci, tak ano

monillia
27. feb 2023

Boli sme v Gdansku pred 3 r do mora som viezla po kolená, ale boli ľudia čo sa normálne kúpali ,vychytali sme trochu chladnejšie počasie

veronikahuli
27. feb 2023

Ja len toľko že baltské more je najnezdravšie zo všetkých na "okolí" 😒

janinah
27. feb 2023

Júl a august...koncom augusta bolo špinavé a studené a vlny...máš kopu krajších mori v Európe...ale gdansk a okolie na par dni paráda...dva týždne pri mori tam nie

vlucifuk
27. feb 2023

My sme boli minulé leto v juli a kúpali sme sa. Nemali sme to ani pôvodne v pláne, ale vychytali sme krásne počasie, par dní doslova hic. My sme to mali naplánované ako poznávačku "Trojmiasta". Boli sme očarení...😉

ada12345
27. feb 2023

Su tam krasne pieskove plaze. Vacsinu casu tam riadne fuci. My sme chodili na predlzene vikendy (nemali sme to tak daleko) a vzdy tak, ze sme v lete sledovali predpoved pocasia a ked prisiel ozaj pekny vikend, tak sme sa zbalili a isli. Tam treba mat velke stastie na pekne pocasie. A fuci tam takmer vzdy - preto tam maju na plazi plazove kose a robia si ohradky okolo deky. Kupat sme sa nekupali, max. omocili nohy. Nemci ci Poliaci sa bezne kupu, nam to bolo studene. Manzel sa asi 2 krat na chvilu namocil cely, ale na nejake dlhsie santenie vo vode to nie je. Voda v Baltskom mori ma nizku slanost (nizsiu ako napr. Jadranske more), takze tam niekedy byvaju riasy ked je teply rok.

marianarem
27. feb 2023

Ja som sa viackrat kupala v Litve aj v Lotyssku, prislo mi to uplne v pohode.

lienkka89
28. feb 2023

My sme pred dvomi rokmi vychytali horúčavy riadne. Asi 35 stupňov takže aj more bolo teplé. Asi ako u nás keď sa ide kúpať k jazeru. Dokonca sme mali v mori aj medúzy asi dva dni 😖
Kúpali sme sa pri Gdaňsku, na polostrove Hel, pri Lebe a Sopote a bolo teplo. Ďalej k nemeckým hraniciam už to bolo ozaj pre otužilcov. My sme išli aj tam do vody ale to už som si necítila končeky prstov.

autor
28. feb 2023

@veronikahuli najnezdravšie?